Karma Gerçeklik Deneyimini Yeniden Tanımlayan Oppo MR Glass

Yayınlanma:
Karma Gerçeklik Deneyimini Yeniden Tanımlayan Oppo MR Glass
2023 AWE etkinliği, Oppo'nun karma gerçeklik gözlüğü Oppo MR Glass'ın tanıtıldığı bir platform oldu. Qualcomm Snapdragon XR2+ işlemcili AR/VR başlık, yılın sonlarına doğru tüketicilere sunulacak.

Kaliforniya'daki Etkinlikte Oppo MR Glass

Kaliforniya'da düzenlenen büyük bir artırılmış gerçeklik ve sanal gerçeklik konferansında, Oppo yeni ürünü Oppo MR Glass Developer Edition'ı tanıttı. Bu başlık, geliştiricilere XR (genişletilmiş gerçeklik) teknolojisini kullanarak özelleştirilmiş uygulamalar keşfetme ve geliştirme fırsatı sağlıyor.

Oppo ve Qualcomm Ortaklığı

Oppo, Qualcomm ile birlikte geliştirdiği karma gerçeklik başlığı olan Oppo MR Glass, Snapdragon XR2 Plus platformunu kullanıyor. Hızlı şarj teknolojisi ve kalp atış hızı takibi gibi özellikleriyle donatılmış olan bu başlık, Binocular VPT olarak bilinen çift renkli kamera kullanılarak inovatif bir gerçeklik görüntüsü sağlıyor. Bu başlık, kompakt düz lensler içeriyor ve 120Hz yenileme hızını destekliyor. Geliştirici sürümü, halka kontrolcülerle birlikte geliyor ve standart başlıklara kıyasla biraz daha ağırdır.

Oppo MR Glass Karma Gerçeklik Başlığı Ne Zaman Piyasaya Sürülecek?

Oppo, karma gerçeklik gözlüklerinin gelecekte akıllı telefonlar kadar popüler olacağına inanıyor. Bu alanda çalışan şirketler arasında Microsoft, Samsung, Xiaomi ve söylentilere göre yakın zamanda Apple da bulunuyor. Oppo MR Glass Developer Edition, Snapdragon Spaces projesinin bir parçası olarak 2023'ün ikinci yarısında Çin'de piyasaya sürülecek. İnovatif karma gerçeklik deneyimini keşfetmek isteyen tüketiciler, yılın sonlarına doğru bu ürünü deneyimleme fırsatı bulacaklar.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.