ASICS, pandemi sürecinde egzersiz yapmak için yüz maskesi geliştirdi

ASICS, pandemi sürecinde egzersiz yapmak için yüz maskesi geliştirdi

Yayınlanma:
ASICS, pandemi sürecinde egzersiz yapmak için yüz maskesi geliştirdi

Spor giyim markası ASICS'in sporcular için tasarladığı maske ile birlikte egzersiz yapmak artık daha kolay hale geliyor. "Runners Face Cover" adındaki maske, özel olarak yerleştirilen kapak ile damlacıkları yaymadan hava akışına izin verirken, nefes alış verişi için de ekstra alana sahip. Hava delikleri, damlacık yayılma riskini en aza indirmek için maskenin en altına yerleştirilmiş.

Runners Face Cover'ın yüzde 31'i geri dönüştürülmüş malzemelerden oluşurken aynı zamanda yıkanabilir ve su itici bir kumaştan yapılmış. Egzersiz esnasında düşmemesi için de ipleri özel olarak sağlam bir biçimde tasarlanmış. ASICS'ten Kenichi Harano yaptığı açıklamada, sporcuların koşarken kendilerini ve etraflarındaki insanları korumak için maske takmaya çalıştığını ancak maskeyle egzersiz yapmanın da son derece zor ve rahatsız edici olduğunu belirtiyor.

Bu sorunu çözmek için ise rahat nefes alışa sahip ve direkt olarak bu iş için tasarlanmış Runners Face Cover'ı öneriyor. Egzersiz yaparken doğal olarak tedbiri de elden bırakmamak isteyen sporseverlerin mutlaka tercih edeceği bu maskenin bir benzerini de Adidas üretmişti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.