Akıllı Telefonlar için Üretilen Flaş ile Tanışın

Akıllı telefonlar için özel olarak geliştirilen Godox A1, mobil fotoğraf meraklılarına düşük ışıklı ortamlarda daha iyi sonuçlar alabilme imkanı tanıyor...

Yayınlanma:
Akıllı Telefonlar için Üretilen Flaş ile Tanışın

Akıllı telefonunuzu bir flaşla birlikte kullanmayı hayal ettiniz mi? Çin merkezli ekipman markası Godox, tam olarak bunu başarmak istiyor. Şirketin Godox A1 adını verdiği flaş, akıllı telefonlara takılarak çok daha yoğun bir aydınlatma mekanizması kullanımına olanak tanıyor. Ürün ve sahnelerin aydınlatılması konusunda zayıf kalabilen akıllı telefon flaşlarından memnun olmayan kullanıcılar için geliştirilen Godox A1, LED flaş ve verici sistemini bir arada sunuyor. Yani akıllı telefon kamerasıyla tetiklenebiliyor. Tıpkı DSLR sistemlerdeki flaşlar gibi.

Flaşla ilgili yayınlanan birkaç örnek fotoğraf var. Nasıl kullanılabileceğini anlatan fotoğraflar, ilginç aydınlatma şekilleri de içeriyor. Flaşı nesneye yakın bir yerde konumlandırıp akıllı telefon deklanşör tuşuna dokunduğunuzda flaş da patlıyor.

Fiyatlandırma ve diğer detaylar henüz net olmamakla birlikte bu ürünü, önümüzdeki aylarda Apple Store’larda ve bazı teknoloji mağazalarında görmemiz olası.

Kaynak: PetaPixel

TT - TeknolojiTuru

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.