Mini mini bir fotoğraf yazıcısı: Epson XP-15000

Ultra kompakt tasarımı ve performansıyla dikkat çeken Epson XP-15000 özellikleri ile dikkat çekti.

Yayınlanma:
Mini mini bir fotoğraf yazıcısı: Epson XP-15000

İşte fotoğraf yazıcısı dendiğinde akla ilk gelen markalar arasında kendisine haklı bir yer bulan iddialı markanın son harikası Epson XP-15000 fiyatı ve öne çıkan diğer tüm ayrıntıları ile karşınızda.

Profesyonel ya da amatör, tüm fotoğraf meraklılarına birçok farklı çözüm sunan Epson, fotoğraf yazıcılarına yeni bir model daha ekledi. Kablosuz fotoğraf yazıcısı XP-15000, A3+ baskı imkanı sunuyor ve son derece küçük boyutuyla dikkat çekiyor. Sofistike tasarımı ile az yer kaplayan Epson XP-15000, gelişmiş mürekkep setiyle de baskıda fark yaratıyor.

Maksimum gölgelendirme ve capcanlı renkler

Altı renkli Claria Photo HD Mürekkep setindeki yeni gri ve kırmızı sayesinde baskılar daha da güzelleşiyor. Yeni gri ile siyah beyaz baskıda gölgeler ve vurgular daha pürüzsüz tonlamalarla elde edilebilirken, yeni kırmızı mürekkepleyse daha gerçekçi ve canlı renklerle sonuç alınıyor. Bir fotoğraf 300 yıl dayanabilir mi? Epson’un yeni mürekkepleriyle basılıp doğru koşullarda saklanan bir fotoğrafın, çıktısının alındığı haliyle 300 yıla kadar dayanması mümkün.

Farklı materyallere baskı alın

Epson XP-15000 ile daha kalın kağıtlar, kartlar, CD'ler ve DVD'ler de dahil olmak üzere birçok farklı materyale baskı almak da mümkün. Kolay navigasyon sağlayan 6,1 cm LCD ekran, motorlu çıkış tepsisi ve kolaylık sağlayan otomatik açılma gibi pek çok kullanıcı dostu özellik de modelde yer alıyor. Fotoğrafın yanı sıra normal doküman baskısın için de A4 otomatik çift taraflı baskı avantajı sunan XP-15000, günlük çalışmaları da kolaylaştırıyor. Epson XP-15000 fiyatı ile birlikte ele alındığında daha ne olsun diyoruz...

Özel tasarladığınız tebrik kartını anında paylaşabilirsiniz

Wi-Fi, Wi-Fi Direct, ücretsiz indirilebilen Epson iPrint, Epson Creative Print ve Epson E-mail Print uygulamalarıyla istenilen fotoğraf ya da belge her yerden mobil olarak basılabilir. Epson Creative Print ile Facebook fotoğraflarını doğrudan basmak, tebrik kartları oluşturmak, fotoğrafları boyama kitabı şablonuna dönüştürmek gibi birçok keyifli seçenek kullanıcılarla buluşuyor. Epson XP-15000 özellikleri ile beğenimizi kazandı.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.