Kırmızı iPhone 8 Duyuruldu! İşte Özellikleri...

Kırmızı iPhone 8 Duyuruldu! İşte Özellikleri...

Yayınlanma:
Kırmızı iPhone 8 Duyuruldu! İşte Özellikleri...

Apple iPhone 8 kırmızı tanıtıldı. Akıllı telefon, teknoloji markasının Project RED adını verdiği ve 11 yıldır aralıksız devam eden sosyal sorumluluk projesi kapsamında duyurulurken satışlarından elde edilecek gelirin bir kısmının yardım kuruluşlarına bağışlanacağı kaydedildi.

Ön kısmı siyah renkte, yanlarındaki alüminyum kısım ve arkasındaki cam yüzey kırmızı renkte gelen yeni iPhone 8 Project RED versiyonunda, teknik özellikler ise öncül iPhone 8 modeliyle tamamen aynı. Öte yandan iPhone 8 Plus kırmızı rengi de aynı kapsamda duyuruldu. Her iki modelin de 13 Nisan tarihinden itibaren satışlarına başlanacağı belirtildi. Apple, Project RED kapsamında birçok iPhone kılıfı da satışa sundu. Bunlar arasında iPhone X için olan da var.

İlginizi çekebilir: Adidas robot yapımı ayakkabısını satışa sunuyor!

160 milyon dolar kaynak aktarıldı

Bir diğer detay olarak teknoloji şirketi, Project RED vasıtasıyla bugüne kadar 160 milyon doları bulan yardım toplandığını açıkladı. Bu sosyal sorumluluk projesi ile elde edilen gelirin bir kısmı AIDS/HIV virüsü ile mücadelede etkin rol oynayan fon kuruluşlarına aktarılıyor ve sağlık alanında önemli kaynak aktarımı sağlanıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.