Raspberry Pi 3 Model B+ Piyasaya Çıktı

Elektronik tutkunlarının merakla beklediği Raspberry Pi 3 Model B+ piyasaya çıktı. Ürünün fiyatını ve tüm özelliklerini haberimizde bulabilirsiniz.

Yayınlanma:
Raspberry Pi 3 Model B+ Piyasaya Çıktı

Raspberry Pi, oldukça mütevazı özellikleri olan; fakat elektronik tutkunlarının maharetli ellerinde oldukça önemli görevler yapabilecek yeni mini bilgisayarını piyasaya çıkardı. Yeni ürün, Raspberry Pi 3 Model B+ adıyla anılıyor. Bir önceki nesil Raspberry Pi 3 Model B, bundan iki yıl önce piyasaya sürülmüştü.

Raspberry Pi 3 Model B+ genel bakış

Yeni Model B+, önceki nesile göre biraz daha hızlı. 1.4GHz dört çekirdekli Cortex-A53 64-bit Broadcom BCM2873B0 işlemciye sahip. Bu işlemci, ısıyla başa çıkmak konusunda daha iyi ve daha zorlu işlemler için çok daha kullanışlı görünüyor. Öte yandan, esas ciddi iyileştirmenin ağ ve bağlantı teknolojilerinde yapıldığını belirtelim. Raspberry Pi 3 Model B+, dual band 802.11ac desteğine sahip.

En yeni 5Ghz bağlantıyı kullanabilmenin yanı sıra, Bluetooth 4.2 desteğiyle de oldukça yenilikçi. Board'un FCC kuralları çerçevesinde bir radyo modülü oalrak tanımlandığını ve Raspberry Pi uyumlu ürünlerle yaşanan uyumluluk maliyetlerini azaltmak için bunun iyi bir yol olduğunu ilave edelim. Gigabit Ethernet'in USB. 2.0 portu üzerinden desteklenmesi nedeniyle her ne kadar 1 Gbps hızını göremeseniz de, önceki modüle göre yine de 3 katı daha hızlı olduğunu söylemeliyiz. Board tasarımı, önceki nesil Raspberry Pi ile benzer olduğundan, piyasadaki mevcut kasalarla uyumlu olması yüksek ihtimalle mümkün görünüyor.

Raspberry Pi 3 Model B+ fiyatı ne kadar olacak?

Yeni Raspberry Pi 3 Model B+ , 35 dolar fiyatla Raspberry Pi'nin kendi web sitesi üzerinden satılıyor. Eski ürünlerin satışına devam edildiğini de söylemek istiyoruz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.