Samsung Android Oreo Güncelleme Takvimi Yayınlandı

Samsung Android Oreo Güncelleme takvimine göre hangi modeller yakın zamanda Android Oreo güncellemesi alacak görebilirsiniz. Detayları ve güncelleme için plânlanan tarihleri haberimizde bulabilirsiniz.

Yayınlanma:
Samsung Android Oreo Güncelleme Takvimi Yayınlandı

Samsung, bu yılın ve geçen yılın akıllı telefon modellerinde ait güncelleme listesini duyurdu. Samsung Android Oreo güncelleme takvimi, bize çeşitli Samsung modelleri için planlanan Androd Oreo güncellemesi tarihlerini sunuyor. Hemen belirtelim: İlgili listede tüm Samsung modelleri şimdilik bulunmuyor.

Fakat bununla beraber, güncelleme takvimine ilavelerin yapılacağını öngörmek oldukça mümkün. Listede Samsung Galaxy Note 8, Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy TAB S3 (9.7” LTE), Galaxy A7 2017, Galaxy A5 2017 ve Galaxy A3 2017 bulunuyor. Bütün bu cihazların en geç 2018 Mayıs ayına kadar güncelleme alarak Android Oreo sürümünü kullanır hâle gelmeleri Samsung tarafından hedefleniyor.

  • İçinde bulunduğumuz Mart ayında, Samsung’un Galaxy Note 8 modelinin Android Oreo güncellemesi alması hedefleniyor. Büyük ekranlı amiral gemisi modellerinden biri olan Galaxy Note 8 için plânlanan Android Oreo güncelleme tarihi 30 Mart 2018 olarak belirtiliyor.
  • Nisan 2018 periyodunda ise, geçen yılın amiral gemisi modelleri Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in Android Oreo güncellemesi alması plânlanıyor. İki modele de aynı gün, yani 13 Nisan 2018 tarihinde güncelleme sunulması hedefleniyor.
  • Samsung’un geçen yıla ait orta segment modelleri olan A serisi için de gözler Mayıs 2018’e çevrilmiş. Buna göre Galaxy A7 2017, Galaxy A5 2017 ve Galaxy A3 2017 için 25 Mayıs 2018 tarihinde Android Oreo güncellemesinin sunulması hedefleniyor.
  • Son olarak yine Mayıs 2018 periyodunda, bir tablet modeli olan Galaxy TAB S3 (9.7” LTE modeli) için Android Oreo güncellemesi gelecek. 4 Mayıs 2018 tarihinde verilmesi hedefleniyor.

Unutulmamalıdır ki bu tarihler en iyi senaryoların gerçekleşmesi durumunda plânlanmış tarihlerdir ve değişiklik gösterebilmektedir. İleride farklı modellerin de listeye dahil olması, oldukça mümkündür.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.