Yeni TomTom RIDER 550 Özellikleri ve Fiyatı

TomTom, motosiklet sürücüleri için geliştirdiği yeni navigasyon cihazı RIDER 550’yi Hollanda’da tanıttı. Yeni TomTom RIDER 550 özellikleri ile dikkat çekti.

Yayınlanma:
Yeni TomTom RIDER 550 Özellikleri ve Fiyatı

Dünya haritaları, trafik ve hız kameraları için yaşam boyu ücretsiz güncelleme desteği sunan yeni navigasyon cihazı, WiFi desteğiyle de önceki nesil modellerden ayrıldı. Bu özellik sayesinde artık kablolar ve bilgisayar olmaksızın güncelleme yapılabiliyor.

İndirilebilir 150’den fazla özel sürüş rotası sunan TomTom Road Trips'e erişim sunan cihaz, performansıyla da öne çıkmayı biliyor. 4.3 inç erkan ve dört çekirdekli işlemciyle gelen RIDER 550, Siri ve Google Now desteği de sunuyor. Artık akıllı telefonlara gelen mesajlar, ilgili eşleştirmelerle birlikte bu cihaz sayesinde kulaklıkla yüksek seste okunabiliyor.

Motosiklet kullanıcıları için önemli bir artı puan olacağına şüphe yok. Öte yandan motosikletlerin yanı sıra bisikletçiler için de ilginç bir alternatif söz konusu. Dünyanın en iyi sürüş lokasyonlarını içeren haritalar, kişiselleştirilebilir özellikler dikkat çekiyor. Ayrıca TripAdvisor incelemelerine de erişim var.

TomTom RIDER 550 PP

RIDER 550’nin hırsızlık önleme çözümü, koruyucu taşıma çantası gibi bazı ekstralar içeren özel aksesuar seti TomTom RIDER 550 PP adıyla geliyor. TomTom RIDER 550 PP fiyatı 599 Euro, standart TomTom RIDER 550 fiyatı ise 399 Euro olarak açıklandı. Ürünlerin Mart ayı ortasından itibaren satışlarına başlanacağı kaydedildi.

Ürünle ilgili açıklamalarda bulunan TomTom Genel Müdürü Mike Schoofs, TomTom RIDER 550'yi pazara sunmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Wi-Fi, sesli destek ve okunabilir akıllı telefon mesajları gibi motosikletçilerin hayatını kolaylaştıracak özellikler içeriyor.” Dedi. Modelinin önümüzdeki aylarda ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor, TomTom RIDER 550 Türkiye fiyatı için beklenti 2000 TL'nin üzerinde olabileceği yönünde. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.