ESET Smart Security Premium Yükselmeye Devam Ediyor

ESET Smart Security Premium, güncel siber güvenlik yazılımı sektörünün kurallarını yeniden belirliyor. Gelin, bu ödüllü güvenlik yazılımına ve bize sunduklarına yakından bakalım...

Yayınlanma:
ESET Smart Security Premium Yükselmeye Devam Ediyor

Bu yazımızda sizlere ESET’in 2018 yılı için güncellediği yeni ESET Smart Security Premium ürününü anlatmak istiyoruz. Malûm, 2018 yılına gireli çok uzun zaman geçmedi ve bu yıl teknolojinin daha büyük sürprizleri bizlere taşıyacağından eminiz. Bulut depolama kavramı hayatımızı yeni sarmışken, IoT ve akıllı ev ürünleriyle de birer ikişer tanışıyoruz. Kişisel bilgisayarlar ve akıllı telefonlar her yerde. Teknolojiyi ihtiyacımıza ve isteklerimize yönelik kullanım deneyimimiz her geçen bambaşka bir noktaya taşınıyor.

Teknolojinin hayatımızdaki rolü arttıkça, güvenlik faktörünün de önemli hale gelmesi kaçınılmazdır. Siber güvenliğimiz kesinlikle hafife alınabilecek bir konu değildir ve bunun ihmalinden doğacak zararları en iyi yaşayanlar bilebilmektedir. Öyleyse bu denli ciddi bir tehdide karşı durabilecek, zamanının ilerisinde, teknolojinin daima önünde ilerleyen bir siber güvenlik yazılımıyla en güçlü siber kalkanlar bizim olmalıdır. Bunca şartı aynı anda karşılayabilmenin kolay olmadığını düşünüyoruz. Yine de bunu başaran bir siber güvenlik yazılımı var: ESET Smart Security Premium.

eset

Peki ama niçin ESET Smart Security Premium?

Bunun en temel gerekçesi, ESET’in 30 yıllık siber güvenlik deneyiminde yatıyor. Slovakya’lı siber güvenlik şirketi bundan tam 30 yıl önce ilk nesil NOD antivirüs ile ortaya çıktığından günümüze dek bir hedefin ardından daima kararlılıkla ilerledi. Teknolojiyi yakalamak değil, teknolojinin önünde olmalılardı… Ancak bu sayede en iyi korumayı sunabilirlerdi. Başka türlüsü ise, imkânsızdı.

ESET Smart Security Premium’un güncellenme sıklığı sizi şaşırtacak… Öyle ki bir noktadan sonra “yeni ne çıkmış olabilir de güncelleniyor?” dedirteceğine eminiz. Ancak buna ihtiyaç var. Tehditler yayılmadan önce tedbir alınabiliyorsa, orada güvenlikten söz edebilirsiniz. İster NOD32 kullanın ister ESET Internet Security… Ya da en geniş kapsamlı güvenlik çözümü olan ESET Smart Security Premium kullanın, hiç fark etmez. Daima en güncel ve en güvenli sisteme sahip olmanın keyfini çıkarabilirsiniz.

Burada bahsetmemiz gereken önemli bir konu da, şüphesiz ESET Smart Security Premium’un bilgisayarınıza performans yönünden etkisidir. Geçmiş yıllardan beri süregelen kullanıcı yorumları, bize tüm antivirüs yazılımlarının sistemi yorduğunu ve bilhassa oyun oynama performansını olumsuz yönde etkilediğini söylemekteydi. Bugün baktığımızda ise, ESET bu konuyu gerçekten çözmüş görünüyor. ESET Smart Security Premium gibi kapsamlı yan uygulamalara sahip bir güvenlik yazılımında bile sisteminizde performans kaybı yaşamadığınızı gördüğünüzde, oldukça şaşıracağınıza eminiz.

Ödüllü bir güvenlik çözümü: ESET Smart Secuirty Premium

ESET Smart Security Premium’u siber güvenlikte “oyun kurucu” noktasına çıkaran gelişim süreci, pek çok uluslararası ödülle de taçlandırılmış. Bundan 5 yıl önce ESET en iyi 5 uç nokta güvenlik sağlayıcı firmadan biri olarak kabul edilmişti. Takvim yaprakları 2017’yi gösterdiğinde ise, sadece NOD32 antivirüs çözümü ile 100. Kez VB100 ödülüne sahip oldu. ESET Smart Security Premium ise Digital Citizen Awards içerisinde “Yılın En İyi Güvenlik Ürünü” ödülüne 2017 yılında layık görüldü. ESET Smart Security Premium’un bu ödülü hak etmesinde, hızlı ve akıcı çalışan uygulama yapısı, her deneyimden kullanıcı için maksimum kullanışlılık, güçlü koruma ve son olarak da akıllı ev teknolojilerine yönelik koruma desteğinin bulunması etkili oldu.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.