General Mobile GM 8 Satışa Sunuldu... İşte Detaylar!

Android One işbirliğine devam eden yerli akıllı telefon üreticimiz, General Mobile GM 8 modeliyle bu yılın ilk tanıtımını gerçekleştirdi. Telefonun özellikleri ve satış fiyatı da belli oldu. Detaylar, haberimizde...

Yayınlanma:
General Mobile GM 8 Satışa Sunuldu... İşte Detaylar!

Yakında bir zamanda General Mobile'ın yeni akıllı telefonlarına dair ilk verilerden ve kullanıcı beklentilerinden sizlere bahsetmiştik. Bugün, General Mobile cephesinden yeni bir akıllı telefon tanıtımı geldi. " General Mobile GM 8 " adıyla çıkan bu modelin hem özelliklerini değerlendirelim, hem de daha önceki haberimizde yer alan beklentilere ne kadar uygun olduğunun kıyaslamasını yapalım.

General Mobile GM 8 Genel Teknik Özellikleri

Bu bölümde sizlerle uzun uzun teknik verileri paylaşmayacağız, fakat dikkatimizi çeken detaylara dair sizleri bilgilendireceğiz. General Mobile GM 8 ile firma, alışılmışın dışına çıkarak 18:9 ekran formatına bu modelle geçiş yapmış görünüyor. 5.7" büyüklüğünde ve HD+ (720 x 1440) çözünürlüğünde IPS ekran bizleri karşılıyor. İşlemci tarafında 1.4 Ghz'lik Snapdragon 435 yongaseti ile ortaya çıkan telefon 3 GB RAM & 32 GB Hafıza / 4 GB RAM & 64 GB Hafıza olmak üzere iki ayrı seçenekle sunuluyor. Burada kullanım yükünüze göre tercih size kalıyor.

Batarya tarafında 3075 mAh güç sunan General Mobile GM8, 13 MP arka ve 13 MP ön kamerasıyla karşımıza çıkıyor. Firmanın; özellikle sosyal medyada "sınırsız fotoğraf çekimi" üzerine yaptığı paylaşımlara baktığımızda, kamera yönünden iddialı olduklarını söyleyebiliriz. General Mobile GM 8 ayrıca parmak izi okuma sensörü, hareket, ışık, manyetik, akselerometre ve yakınlık sensörlerini de bünyesinde barındırıyor.

Kutudan Android 8.0 ile çıkan General Mobile GM 8, yine bir Android One klasiği olarak her ay güvenlik güncellemesi alacak. Ayrıca, gelecek Android sürümlerini en kısa sürede alan modellerden olmaya devam edecek.

General Mobile GM 8 Fiyatı ve Sonuç

GM 8, 999 TL'den başlayan fiyatıyla, Space Gray ve Gold renk seçenekleriyle satışa sunuldu. Uygun fiyatlı ve güncel teknolojiyle donatılmış bir akıllı telefon seçeneği olmakla birlikte, LG Q6 ile benzer bir kullanıcı kitlesinin hedeflendiğini düşünüyoruz. Öte yandan General Mobile yönetim kurulu başkanı Sn. Sebahattin YAMAN, bu yılın ilk modelinin General Mobile GM 8 olduğunu belirtti. Hâlihazırda General Mobile'ın "7" rakamını atlayıp direkt "8" üzerinnde devam etmesi de önceki haberimizde bahsettiğimiz GM 7 ve GM 7 Plus tahminlerimizi henüz ortadan kaldırmış değil... General Mobile'a dair en güncel haberleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.