4 Farklı Şekilde Dönüşebilen Robobik Araç Honda 3E-D18

Her yıl teknoloji fuarı CES'te çarpıcı ürün ve projelerini duyuran Honda'nın robotik aracı 3E-D18, aynı zamanda yapay zeka desteğine de sahip. İşte detaylar...

Yayınlanma:
4 Farklı Şekilde Dönüşebilen Robobik Araç Honda 3E-D18

Honda, CES 2018 kapsamında dört farklı şekilde kullanılabilen, dolayısıyla 'dönüşebilen' robotik aracı 3E-D18'i lanse etti.

Oldukça fütüristik bir fikirden yola çıkan araç, bir arazi aracı, bebek arabası, scooter veya bagaj aracı şeklinde kullanım senaryoları/yapısı sunuyor. CES 2018'in en inovatif yeniliklerinden biri olmaya aday olan 3E-D18, şimdilik bir prototip. Yani seri üretimine geçilip geçilmeyeceği net değil, ancak son derece vizyoner bir adım olduğuna şüphe yok.

Her yıl teknoloji fuarı CES'te çarpıcı ürün ve projelerini duyuran Honda'nın robotik aracı, aynı zamanda yapay zeka desteğine de sahip. Bu sayede örneğin yolun durumunu analiz ederek en güvenli şekilde, otonom teknoloji ile yani kendi kendine gidebiliyor.

Güvenilir mi?

Bir off-road aracında otonom sürüş deneyiminin oldukça ilginç olduğuna şüphe yok. Bir miktar da ürpertici, çeşitli kaza riskleriyle dolu parkurlarda makine öğrenmesiyle ilerleyen bir aracın kullanımı bir hayli zorlayıcı olabilir. Ancak Honda'nın zoru sevdiği biliniyor. Projeyle ilgili videoları izlemek için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz: http://www.hondanews.com/videos/3e-b18 Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

  • Akıllı telefon, notebook'un touch pad'ine girerse? Detaylar için buraya tıklayınız.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.