Samsung The Wall Hakkında Her Şey

Samsung, CES 2018 kapsamında yeni modüler TV modeli The Wall'ı tanıttı. MicroLED adı verilen yeni bir teknoloji ile gelen 146 inçlik TV, bu sayede ek parçalarla daha da büyebiliyor.

Yayınlanma:
Samsung The Wall Hakkında Her Şey

Samsung, CES 2018 kapsamında yeni modüler TV modeli The Wall'ı tanıttı. MicroLED adı verilen yeni bir teknoloji ile gelen TV, bu sayede ek parçalarla 146 inçlik doğal boyutlarının üzerinde bir ekran formu haline getirilebiliyor. Ayrıca istendiği taktirde daha küçük yapıda da kullanımı mümkün. CES-2018-teknolojiturucom İnovatif bir TV çözümü olan Samsung The Wall, CES 2018'in yıldızlarından biri olmayı şimdiden başarmış durumda. TV, dev boyutlarına karşın 'daha da büyüğüne' hayır demeyecek kullanıcıları hedefliyor. Elbette mega-pahalı bir model olacağını tahmin etmek hiç de zor değil.

Henüz fiyatı açıklanmasa da son derece yüksek bir Samsung The Wall fiyat etiketi bekleniyor. 2 bin nit parlaklıkla gelen TV'nin çözünürlük değeri ise henüz açıklanmış değil. Ancak lansmanından anlaşıldığı üzere 4K çözünürlük bilgisi sürpriz olmayacak. CES 2018'e dair öne çıkan gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.