Yılın Mouse’u: Logitech G903 Lightspeed

1 milisaniyelik bildirim hızına ve yüksek oranda optimize edilmiş 2,4 GHz kablosuz bağlantıya sahip Logitech G903 Lightspeed, inanılmaz bir yanıt verme özelliği sunuyor...

Yayınlanma:
Yılın Mouse’u: Logitech G903 Lightspeed

Önde gelen medya platformlarından PC Gamer, Logitech G903 Lightspeed model ismine sahip ürünü yılın mouse’u seçti.

Geçtiğimiz ekim ayında piyasaya sunulan ürünün bu seviyede öne çıkarılmasının arkasında yatan nedenlerin sağ ve sol tıklama hissi, hafiflik, kaydırma tekerleği, kablosuz bağlantı performansı ve pil ömrü olduğu belirtildi. Bu arada G903'ün bir önceki nesil modeli de G900'dü, onun da 2016'nın en iyisi olduğu yönünde sayısız yorum söz konusu... Her neyse, konuya dönecek olursak, 1 milisaniyelik bildirim hızına ve yüksek oranda optimize edilmiş 2,4 GHz kablosuz bağlantıya sahip G903, profesyonel seviyede refleks gösterebilmeniz için inanılmaz bir yanıt verme özelliği sunuyor.

Eğer mouse’un daha ağır olması isteniyorsa altında küçük bir bölme de bulunuyor. 1 hafta şarj dayanıklılığı vaat eden mouse, üstelik biraz maliyetli de olsa inovatif bir kablosuz şarj ünitesi de beraberinde tercih edilebiliyor. Elbette prize takarak da şarj edebilirsiniz. Ayrıca Brilliant RGB özelliği; tarzınıza, sisteminize veya ortamınıza uyacak aydınlatma rengini ve parlaklığını seçmenize olanak sağlıyor. Logitech Gaming Software sayesinde 16,8 milyon renkten oluşan bir yelpazeden istediğinizi seçebiliyorsunuz. Logitech Gaming Software’i kullanarak sık kullandığınız komutlarını ve makroları 11 tuşun her biri için programlayabiliyorsunuz.

130,3 x 66,5 x 40,4 mm ölçülerindeki model, hafifliğiyle de dikkat çekiyor. Elde edilecek en iyi mouse olduğunun altı çizilen Logitech G903 Lightspeed, 799 TL’lik bir fiyat etiketi üzerinden 2 yıl garantili olarak satın alınabiliyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.