Bir Kickstarter Projesi: Finger Pow

Daha küçük ve daha "taşınabilir" bir powerbank mi arıyorsunuz? Cebinizde tuğla taşımaktan yoruldunuz mu? Öyleyse doğru adrese geldiniz... Finger Pow oldukça küçük ve performanslı bir taşınabilir şarj alternatifi olarak öne çıkıyor.

Yayınlanma:
Bir Kickstarter Projesi: Finger Pow

Kickstarter’da beklentisinin tam beş katı mâli desteğe ulaşan bir ürün, akıllı telefonlarınızı mıknatıslarla hızlı bir şekilde şarj edecek yenilikçi bir powerbank anlayışını kullanıcılarına sunuyor. Finger Pow adındaki bu ürün, 4 adet manyetik su geçirmez “pod” olarak adlandırılan nesneden oluşuyor. Bunlar, kutusunda gelen ve podlara özel üretilmiş çoklu bir prizde şarj edilerek teker teker kullanılabileceği gibi; beraberinde gelen ve powerbank desteği olan şarj istasyonu beraber kullanılırsa, kullanıcı için 5.000mAh güç değerine sahip bir powerbank görevi görüyor.

Finger Pow Neler Sunuyor?

Her bir pod, mıknatıs yardımıyla akıllı telefonunuza bağlanıyor ve 30 dakika civarı bir sürede; örneğin Apple iPhone 8‘inizin şarjını %25 oranında doldurabiliyor.

Eğer sırasıyla tüm podları enerjileri tükenene dek kullanırsanız, telefonunuzu %100 şarj edebiliyorsunuz.

Şimdi haklı olarak şu soruyu sormanızı bekliyoruz. “Yahu akıllı telefon kullanıcıları olarak bizler zaten powerbank taşıyoruz. Öyleyse bunun avantajı nerede?” Avantajı şu; standart powerbank’ler gerçekten ağır ve taşınması zahmetli ürünler olabiliyor. Fakat Finger Pow’un manyetik podlarından her biri, cebinizde kaybolacak kadar küçüktür. Özellikle kot pantolon ceplerinde powerbank taşımanın eziyetini düşündüğümüzde, powerbank oldukça taşınabilir yapısıyla avantajlı hâle geliyor.

Finger Pow Kaç Paraya Satılacak?

Kickstarter destekçilerine, ürünleri Nisan ayından itibaren gönderilmeye başlanacak. Finger Pow Basic versiyonu 4x manyetik pod, 2x manyetik adaptör, 1x şarj kablosu ve podları şarj edebileceğiniz özel çoklu bir priz ile beraber geliyor. Bu ürünü maalesef powerbank olarak kullanamıyorsunuz ve fiyatı 69$... Öte yandan eğer 79$ etiketine sahip Finger Pow Plus paketini alırsanız; 4x manyetik pod, 2x manyetik adaptör, 2x anahtarlık 1x manyetik şarj kablosu ve podları 5.000 mAh’lik powerbank olarak kullanmanıza imkân tanıyan özel bir şarj istasyonuna sahip olabilirsiniz.

Öyle düşünüyoruz ki, Finger Pow ve benzeri projeler yakın geleceğin powerbank çözümleri olma yolunda önemli birer adım... Daha az taşıma zahmetiyle, uzun saatler boyunca akıllı telefonlarımızı kullanabileceğiz gibi görünüyor, ya siz ne dersiniz? Yorumlarınızda bizlerle fikirlerinizi paylaşmaktan lütfen çekinmeyin.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.