Instagram'a 3 Önemli Yenilik Geldi

Sosyal medya ağı Instagram, son güncellemesi ile kullanıcılarına birbirinden ilginç yenilikleri bir arada sunuyor. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Instagram'a 3 Önemli Yenilik Geldi

Popüler video ve fotoğraf paylaşım ağı Instagram, son güncellemesi ile kullanıcılarına 3 dikkat çekici yenilik birden sunuyor. Bu yeniliklere yakından bakalım.

1- Hayvanlarla çekilen fotoğraf ve videolarda kullanılan hashtag'ler (#) arasında bazı kullanımlar artık uyarı sebebi sayılacak. Kullanıcılar, söz konusu hashtag'lerden bir veya birkaçını kullandıklarında kendilerine uyarı mesajı gönderilecek. Bu uygulama ile hayvanlara yönelik istismarın önlenmesi amaçlanıyor.

2- Hikayeler özelliğinde artık paylaşımlar arşivlenebilecek. Bu sayede 24 saat içinde silinen video, fotoğraf, vb multimedyaların muhafaza edilmesi sağlanıyor.

3- Arşivlenen içerikler, profil fotoğrafının altında yer alan yeni bir buton ile takipçilere, vb sunulabilecek. Bir takipçi, söz konusu butonu kullanarak seçilmiş Hikayeleri izleyebilecek. Özelliğin, 2013'ten beri Instagram'a gelen en önemli birkaç yenilik arasında yer aldığını belirtelim. En nihayetinde ise popülaritesini artıran sosyal paylaşım ağı, güncellemeleri ile daha saygın ve daha yoğun kullanımlı bir noktaya doğru emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Diğer öne çıkan sosyal medya haberlerini okumak için buraya tıklayabilir, dilerseniz aşağıdaki sosyal ikonları tıklayarak saniyeler içinde bu haberi kendi profilleriniz üzerinden paylaşabilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.