Yeni Tinder Super Likeable Özelliği ile Tanışın

Tinder, Türkiye'de sıklıkla kullanılan mobil uygulamalardan biri. Çöpçatanlık uygulaması olarak geçen uygulama, kullanıcıların karşılarına çıkan fotoğrafları beğenmeleri veya beğenmemeleri ve devamında gerçekleşen iletişimle tanışmalarına dayanıyor.

Yayınlanma:
Yeni Tinder Super Likeable Özelliği ile Tanışın

Beğeni ve Super Like adını alan iki farklı metot sunan Tinder'da bunların arasına bir yenisi ekleniyor: Super Likeable. Super Likeable, Tinder'ın yapay zeka ve makine öğrenme teknolojisi ile sunduğu, oldukça fütüristik bir teknoloji. Kullanıcı profillerini analiz ederek, geçmiş eğilimlerini dikkate alarak yeni önerilerin sunulması fikrine dayanıyor.

2017 yılının başında duyurulan TinVec adlı teknolojiye dayanan özelliğin ABD'de Los Angeles ve New York şehirlerinde deneme testleri devam ediyor. Yakın zamanda tüm dünyada kullanıma sunulacağı kaydediliyor. Tinder'a ayrı bir renk katması muhtemel özellik, farklı olarak rastgele değil, analiz sonucu öne çıkarılan profillerin beğeniye sunulması şeklinde bir işleyiş sunuyor. Bu nedenle kullanıcılar, söz konusu özelliği daha az çekinceyle tercih edebilir gibi görünüyor. Daha fazla detayın Tinder tarafından kamuoyuyla paylaşılmadığını belirtelim. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Bu arada Tinder'da yeteri kadar eşleşme olmuyor mu? Öyleyse bu makalemize göz atmanızda fayda var.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.