Animal Crossing: Pocket Camp İncelemesi

Nintendo’nun yepyeni iOS ve Android oyunu Animal Crossing: Pocket Camp’i inceledik. İşte oyuna dair bilinmesi gereken her şey…

Yayınlanma:
Animal Crossing: Pocket Camp İncelemesi

Nintendo’nun mobil oyunlarıyla her geçen gün adından daha fazla söz ettirdiğine şüphe yok. iOS ve Android platformları için birçok oyun geliştiren şirketin son yıldızı ise Animal Crossing: Pocket Camp. Aslında çocuklar için geliştirilmiş bir yapıma benzeyen Animal Crossing: Pocket Camp, büyüklere de hitap ediyor. Yeni mobil oyun fenomeni olmaya aday olduğunu da belirtmem gerekiyor. Animal Crossing: Pocket Camp konusu ise oldukça eğlenceli.

Kamp kuruyorsunuz, sevimli hayvanlardan oluşan komşularınız var ve onlarla etkileşim içindesiniz. Kendi kampınızı ve etrafı dekore ediyorsunuz. Şehir inşası veya medeniyetler rekabeti türündeki çok sayıda oyuna göre daha minimalist, küçük ölçekli bir alanda geçiyor oyunun geneli.

Elbette oyun içi satın alımlar da var. Ayrıca ürettiğiniz bazı eşyaları satarak gelir elde ediyor, başka eşyalar alıyorsunuz. Kompakt bir ticaret döngüsüne de sahip özel. Nintendo’nun dikkat çekici oyunlarından biri olmayı şimdiden başaran yapım, her gün oynanabilecek keyifli dakikaları garanti eden ilgi çekici serüvenlerden. Denemenizi tavsiye ediyoruz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.