Xiaomi Mi 6’nın Kırpılmış Modeli Satışa Çıkarılacak

Xiaomi Mi 6’nın Kırpılmış Modeli Satışa Çıkarılacak

Yayınlanma:
Xiaomi Mi 6’nın Kırpılmış Modeli Satışa Çıkarılacak

Öğrenilen sızıntılara göre Xiaomi, Mi 6 telefonunu satın alamayanlar için daha uygun fiyatlı bir akıllı telefon sunmaya çalışıyor. Bu telefonun ismi şu an için belli olmazken cihazın Xiaomi Mi 6’nın kırpılmış modeli olacağı ifade edildi.

Ürünün bazı teknik özelliklerine de ulaşıldı; Cihazda Full HD ekran çözünürlüğüne sahip 5.15 inç boyutunda kırılmaya ve çizilmeye karşı özel ekran bulunacak. Snapdragon 835 yonga birimi ile gelecek olan model böylelikle işlemleri çok hızlı bir şekilde gerçekleştirebilecek. Ürünün kamera özellikleri ile ilgili tam olarak net bilgiler yok ancak arka kamerasının 13 MP olacağı ifade ediliyor.

Xiaomi Mi 6 modelinin 6 GB RAM’i ve 64 GB dahili depolama alanı vardı. Kırpılmış modelinde ise 4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunacak. İsteyenler harici depolama kartı takarak alanı daha da genişletebilecek. Sürüm ile ilgili resmi bilgilerin önümüzdeki günlerde açıklanması ve ürünün Kasım ayı içerisinde satışa sunulması bekleniyor. Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri TeknolojiTuru.com farkıyla aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalınız...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.