iPhone 8 Plus’ta Kronik Bir Batarya Problemi Olabilir

Apple’ın iPhone 8 Plus akıllı telefon modeli ile ilgili batarya problemi haberlerinin sayısı giderek artıyor. Konuya ilişkin detaylar…

Yayınlanma:
iPhone 8 Plus’ta Kronik Bir Batarya Problemi Olabilir

En popüler akıllı telefon üreticilerinden Apple’ın üst segment cihazlarından iPhone 8 Plus’a yönelik şikayetlerin sayısı giderek artıyor. İddia edilene göre telefonda kronik bir batarya sorunu var. Batarya kısa bir süre sonra pek çok üründe şişmiş ve bu konu ile ilgili Apple’a yapılan başvuruların sayısı giderek artıyor. Geçtiğimiz günlerde konu ile ilgili bazı telefon sahipleri görseller paylaştı ve bu görseller kısa bir sürede sosyal medyada öne çıktı.

Bunun üzerine açıklama yapan Apple, telefon ile ilgili kronik bir hata bulunup bulunmadığına yönelik araştırmalar yapıldığı ifade edildi. Akıllı telefonun bataryasının şişmesi özellikle şarjdan sonra meydana geliyor. Telefonun bataryası orijinal şarj aleti ile doğru bir şekilde şarj edilmesine rağmen şişme yapabiliyor. Buna örnek olarak bir paylaşım da Yunanistanlı bir teknoloji sever tarafından yapıldı. Kullanıcının belirttiğine göre cihazını orijinal şarj aleti ile şarj etmiş ve ardından telefonunun görüntüsü şu şekilde olmuş.

iphone-8-pil-patlamasi

Teknoloji dünyasına dair öne çıkan gelişmeleri TeknolojiTuru.com farkıyla aktarmaya devam edeceğiz. Takipte kalınız...

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.