Acer Predator Z650 İncelemesi

Acer Predator Z650, oyun projektörü kavramını tüm yönleriyle yaşatan, çılgınca bir aygıt. Tüm detaylarına yakından bakacağız...

Yayınlanma:
Acer Predator Z650 İncelemesi

Genellikle oyunla ilgili incelemelerde zorlanıyoruz! Çünkü bu bir keyif işi, kendinizi kaptırdığınız, çılgınca saatleri ardınızda bırakmaya hazır olduğunuz bambaşka bir deneyim ve test merkezimizin konuğu olan Acer Predator Z650 bizi bizden aldı. Detaylara geçelim mi? Oyunu monitör ve TV’lerde deneyimlediğinizi biliyoruz.

Açıkçası her ikisi de gayet makul tercihler. Ancak bazı farklı alternatifler de yok değil, bunlardan en önemlisi projektör kullanımı. Evin herhangi bir duvarını gözünüze kestirip projektörü duvara yansıtmanız ve elbette ortam ışığını absorbe etmeniz, bu kullanım metodunun kilit gereklilikleri. Aslında hepsi bu. Acer’ın oyun projektörü Predator Z650 DLP ise konunun apayrı bir yönü. Aslında çılgınca!

Duvarı 3 metre kaplayan görüntü!

Duvarı neredeyse 3 metre genişliğe sahip bir ekran haline dömüştürüyor. Üstelik harikulade bir görüntü kalitesi ile birlikte. Kullanımı son derece pratik… 1920 x 1080 piksel çözünürlükte görüntü sunan model, maksimum 1920 x 1200 piksele de çıkabiliyor. Renkler canlı, doygunluk ve denge muazzam. Bir projektörden beklenmeyecek kadar iyi sonuçlar söz konusu. HDMI kablosunu projektöre takıyorsunuz, prize de takıldığı anda görüntüyü yansıtıyor.

FIFA 18'i bu projektörle oynadığınızı düşünsenenize? Tüm futbolcu detayları, sahanın ve atmosferin en ince ayrıntıları... Acer Predator Z650 ilginç özelliklere de sahip. Öncelikle stereo hoparlörleri ile ses sunumu oldukça başarılı. Ek olarak Wireless HD Kit ile kullanılabiliyor, bu da görüntünün 1080p seviyesinde olmakla birlikte kablosuz olarak projektöre gelmesini sağlıyor. 2 adet 3D gözlüğe sahip, bu da 2D görüntüyü 3D olarak izlemenize olanak tanıyan bir diğer artısı. Uzaktan kumandası mevcut. Yazılımsal olarak da yararlı özellikler sunulmuş. Örneğin fps oyunlarında karanlık alanları daha aydınlık hale getiren oyun modu dikkat çekiyor. Sadece oyun değil, film izlemek için de ideal bir alternatif.

Basit bir menüye sahip, buradan ses kontrolleri, renk ayarları yapılabiliyor. Kontrolleri ister aygıtın üzerindeki düğmeler, ister kumandayla gerçekleştirebiliyorsunuz.

Agresif hatlara sahip

Tasarım tarafında agresif hatlar dikkat çekiyor. Acer Predator serisi notebook’lardan derinlemesine izler taşıyan Acer Predator Z650 modeli, geniş havalandırma kanalları ile sessiz ve serin çalışıyor. Isınma sorunu yok. Arka kısmında VGA giriş-çıkışları, ses giriş-çıkışları, Pr/Cr, Video, S-Video, RS232, DC 5V ile birlikte microUSB ve 2 adet HDMI portu yer alıyor. Üründe projektörün açılarını değiştirmeye yönelik yükseltme alçaltma fonksiyonu sunan bir de ayak var. Oldukça kullanışlı. Ağırlığı fazla değil, tek elle taşınabiliyor. Gayet şık bir çantayla beraber geldiğini de belirtelim.

Artılar:

Hafif Şık Kolay menü Kullanışlı Görüntü kalitesi ses kalitesi Kablosuz ses ve görüntü aktarımı

Eksiler:

Fiyatı daha düşük olabilirdi

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.