Rainbow Six Siege Güncellemesi PlayStation 4’e Zarar Veriyor

Rainbow Six Siege için yayımlanan son güncelleme cihazların HDD aygıtını bozuyor. İşte bu beklenmedik durumla ilgili detaylar…

Yayınlanma:
Rainbow Six Siege Güncellemesi PlayStation 4’e Zarar Veriyor

PlayStation 4 oyuncularını özellikle de Rainbow Six Siege oyunu sahiplerini yakından ilgilendiren bir gelişme var; Popüler oyunlardan Rainbow Six Siege için yayımlanan son güncelleme ilginç bir probleme neden oluyor. Güncellemeyi kurup oyunu açmaya çalışan oyuncular PlayStation 4 cihazlarını çalıştıramıyorlar.

Six Siege için yayımlanan son güncelleme PlayStation 4 oyuncuları tarafından hızlıca yüklendi ve güncel oyun çalıştırılmaya çalışıldığında büyük bir sürpriz ile karşılaşıldı. Bu sorun çeşitli forum sitelerinde, Reddit platformunda çokça paylaşıldı. Forumlar üzerinde kısa sürede çok fazla benzer soruna dair başlık açılınca sorun anlaşıldı. Rainbow Six Siege oyununu güncelleyip oyuna girmeye çalışıldığında HDD aygıtı yanlış çalışıyor ve zedelenip PS 4’ün çalışmamasına neden oluyor.

Maddi zarar karşılanacak mı?

Öte yandan konsolları hasar gören kişilerin maddi zararlarının Ubisoft tarafından karşılanması bekleniyor. En kısa zamanda Ubisoft cephesinden konu ile ilgili gerekli açıklamalar yapılacaktır. Ne yapmak gerek? Eğer siz de PlayStation 4 ve Six Siege sahibiyseniz güncellemeyi şimdilik yapmamanızı, yapsanız bile oyunu çalıştırmamanızı öneriyoruz. Aksi taktirde donanımlarınız hasar görebilir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.