Max’ın YouTube Star’ları Ödüllerini Aldı

154 bin başvurunun yapıldığı ve altı hafta süren Türkiye’nin ilk YouTuber yarışması Max YouTube Star’ın kazananları ödüllerine kavuştu.

Yayınlanma:
Max’ın YouTube Star’ları Ödüllerini Aldı

23 Eylül Cumartesi günü UNIQ Hall’de düzenlenen törende birinci olan Yusuf Çakmakçı ödülünü YouTuber Furkan Yaman’ın elinden aldı. Törende kendi takımlarının birinciliğini kazanan Cihan Ünal ve Berkant Nedkov’a da ödül verildi.

Hem eğlenceli hem de öğretici içeriklerle çocukların gelişimlerine katkı sağlayan Max’ın YouTube işbirliğiyle gerçekleştirdiği Türkiye’nin ilk ve tek YouTube yarışması Max YouTube Star yarışmasının kazananları ödüllerine kavuştu. 150 binin üzerinde başvuru arasından seçilen 18 finalistin yarıştığı Max YouTube Star’da Türkiye’nin ilk YouTube Star’ı seçilen Yusuf Çakmakçı, birincilik ödülünü takım koçu Furkan Yaman’ın elinden aldı.

23 Eylül Cumartesi günü UNIQ Hall’de düzenlenen törende kendi takımlarının birinciliğini kazanan Cihan Ünal ve Berkant Nedkov’a da ödül verildi. Serhan Arslan’ın sunumuyla gerçekleşen Max Youtube Star Ödül Töreni’ninde çocukların mutluluğuna yarışmanın jüriliğini de üstlenen ünlü YouTuber’lar Ruhi Çenet, Buğra Kazancı ve Furkan Yaman da ortak oldu.

Türkiye’nin yeni Youtube Star’larına ise kariyerlerine devam edebilmeleri için kamera setleri hediye edildi. Türkiye’nin ilk YouTuber yarışması Max YouTube Star’a Türkiye’nin dört bir yanından 8-17 yaş grubu çocuklar katıldı. Max YouTube Star’a 62 bini videolu olmak üzere toplam 151 bin başvuru yapıldı. Katılımcılardan finale kalmaya hak kazanan 18 ismin, ünlü YouTuber’lar Ruhi Çenet, Buğra Kazancı (Minecraft Evi) ve Furkan Yaman koçluğunda eğitim alarak çektiği videolar, dört hafta boyunca Aslan Max Tv YouTube kanalından yayınlandı. Yarışma süresince tüm Max YouTube Star videoları 18 milyonu aşkın kez izlendi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.