WWE 2K18 Oynanış Görüntüleri YouTube Üzerinde Yayımlandı

WWE 2K18 oyununun görüntüleri WWE YouTube hesabı üzerinden yayımlandı. İşte o heyecan dolu görüntüler ve diğer öne çıkan detaylar…

Yayınlanma:
WWE 2K18 Oynanış Görüntüleri YouTube Üzerinde Yayımlandı

WWE, Türkiye’nin de epey ilgi gösterdiği bir şov ve bu şov ile ilgili pek çok oyun yapılıyor. Ancak yapılan oyunlar kuşkusuz 2K Games’in serisi olan WWE 2K kadar gerçekçi değil.

2K Games, son yıllarda yeni WWE oyunlarını bizlerle buluşturuyor ve 2018 sezonu için de yeni bir oyun olan WWE 2K18 ile karşımıza çıkıyor. WWE 2K18 ile ilgili yeni bir tanıtım videosu yayımlandı ve video tamamiyle oynanış görüntülerinden oluşuyor.

Videoda gördüğümüz kadarıyla oyun grafiksel anlamda epey seviye atlıyor. Aynı zamanda hikaye modunda da büyük yeni özellikler bizleri bekliyor gibi gözüküyor. Görsellik açısından şimdiden tam not alan oyunda aynı zamanda oyuncuları bazı sürprizler de bekliyor. Mesela efsane isimlerden Undertaker bu yıl emekli olduğu için oyunda da yer verilmeyeceği düşünülüyordu fakat 2K Games, oyuncuların çok sevdiği bu karakteri de oyuna eklediğini duyurdu. Böylelikle Undertaker ile son bir defa oynama şansınız olacak. Yayımlanan resmi oynanış videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz..

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.