Xiaomi Mi Mix 2 Tanıtıldı

Xiaomi, Mi Mix 2 isimli yeni akıllı telefon modelini resmi olarak tanıttı. İşte Android işletim sistemine sahip iddialı modele dair merak edilen detaylar…

Yayınlanma:
Xiaomi Mi Mix 2 Tanıtıldı

Son yılların dikkat çeken akıllı telefon markalarından Xiaomi, yeni bir akıllı telefon modelinin resmi olarak tanıtımını gerçekleştirdi. Söz konusu cihazın ismi Xiaomi Mi Mix 2 ve özellikleri şu şekilde; Ürün 2160x1080p çözünürlüğe sahip 6 inç büyüklüğünde ekran içeriyor. Snapdragon 835 işlemci biriminden gücünü alıyor.Ürünün en önemli özelliği çerçevesinin neredeyse bulunmaması.

Büyük bir ekrana sahip olmasına rağmen kendinden daha ufak ekranlı pek çok ünlü akıllı telefondan daha ufak boyutta. Böylelikle kullanıcılarına tek el ile rahatça kullanım imkanı veriyor. RAM hususunda da oldukça cömert davranılmış. 6 GB RAM bulunan modelde 64 GB, 128 GB ve 256 GB olmak üzere üç farklı dahili depolama seçeneği bulunuyor. Böylelikle kullanıcılar ihtiyaçlarına göre tercih yapabiliyorlar.

3400 mAh batarya bulunan modelde Android 7 işletim sistemi kullanılıyor. Ürün Mi 6 modelideki arka kamera ile aynı ana modüle sahip. Sony IMX386 sensörlü 12 Megapiksel çözünürlüğünde kamera yer alıyor. Ön kamerası ise 13 Megapiksel çözünürlükle geliyor. Cihazın fiyatı depolama seçeneklerine göre 500 dolar ile 730 Dolar arasında değişkenlik gösteriyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.