Tweetstorm ile Limitlere Takılmadan Paylaşım Dönemi

Popüler mikro blog ağı Twitter’ın yeni özelliği Tweetstorm 140 karakter sınırını geçmenizi sağlayacak. İşte detaylar…

Yayınlanma:
Tweetstorm ile Limitlere Takılmadan Paylaşım Dönemi

Twitter bir mikro blog sitesi ve bu tür platformlarda yazılar haliyle kısa kısa olur. Twitter’da da kullanıcılar bir yazı yazarken en fazla 140 karakter kullanabiliyorlar. Ancak bu durum yeni özellik Tweetstorm ile değişiyor. Peki Tweetstorm nedir, nasıl kullanılır?

Tweetstorm şu an Twitter tarafından test aşamasında ve uzun bir süredir de test edildiğini söyleyebiliriz. Özelliğin temel işlevi 140 karakter sınırını aşarak paylaşım yapabilmektir. Aynı zamanda çok sık paylaşım yapanların da işine yarayacak çünkü arka arkaya atılan tweetlere karşı bulunan koruma yeni özellik ile beraber kaldırılacak. Böylelikle insanlar hem arka arkaya hem de 140 karakter sınırı olmadan paylaşımlarda bulunabilecekler.

Zaten 140 karakter sınırının kalkmasıyla beraber art arda paylaşımlar yapılmasına da gerek kalmayacak. Çünkü genelde insanlar 140 karakter sınırından dolayı anlatmak istediklerini hemen anlatamadıkları için art arda tweet atıyorlardı.

O yüzden artık ana sayfalar daha temiz olacaktır. Şu an ulaşılan bilgiler sızıntılardan ibaret ve internet ortamında giderek yayılıyor. Twitter cephesinden konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsada çalışmaların artık tamamlanmak üzere olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Ancak yeni özelliğin hangi gün sunulacağına dair şu an için net bir bilgi bulunmuyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.