Samsung Gear Sport Görücüye Çıktı

Samsung Gear Sport Görücüye Çıktı

Yayınlanma:
Samsung Gear Sport Görücüye Çıktı

Samsung'un portföyünde artık yeni bir akıllı saat var; Gear Sport. IFA 2017 kapsamında Berlin Tempodrom'da düzenlenen bir gala etkinliğinde tanıtılan Gear Sport, geleneksel akıllı saat endüstrisinden tanıdık dizayn ipuçları ile modern bir akıllı cihazdan beklenen işlevsellikle birlikte sunmayı hedefliyor.

Bir fitness izleme cihazı olarak, Samsung Gear Sport, önceden yüklenmiş Speedo On uygulaması ile (akıllı saatin 50 metre derinliğe kadar su geçirmez olduğu belirtiliyor) ile yüzme seanslarını kaydedebiliyor. Öte yandan üyelik sistemi ile UA Record, MyFitnessPal, MapMyRun ve Endomondo gibi uygulamalar da cihazla birlikte geliyor. Kalp atış sensörü, otomatik etkinlik ve özelleştirilebilir hedefler gibi diğer özellikleri ile oldukça iddialı görünüyor...

Tizen işletim sistemi ile geliyor. Hücresel bağlantı özelliği mevcut. 360 x 360 çözünürlüklü 1.2 inç ekranı, Gorilla Glass 3 ile kaplı ve kılcal çizilmelere karşı dayanıklılık sağlıyor. 4 GB depolama alanı, 768 MB RAM, Bluetooth 4.2 ve NFC diğer öne çıkan özellikleri arasında konumlanıyor.

Samsung Pay desteği de bulunuyor. 14 saat kesintisiz olarak GPS aktif çalışabilen model, GPS kapalıyken 4 haftayı bulan pil dayanıklılığı vaat ediyor. Ancak bunu görmek lazım… Vostok Amphibia gibi şık dalış saatlerine benzeyen tasarımı da eleştiriye açık olmakla birlikte fena görünmüyor. 11,6 mm kalınlığa sahip, Gear S3’ten bir miktar ince. iOS ve Android uyumlu modelin önümüzdeki haftalarda satışa sunulması bekleniyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.