YouTube Türkiye Yeni Tasarımı ile Yayında

YouTube’un Türkiye için ayrılan internet adresinde ciddi değişimler var. Özellikle büyük tasarımsal değişiklik dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar…

Yayınlanma:
YouTube Türkiye Yeni Tasarımı ile Yayında

YouTube baştan aşağıya yenilendi. Görünüş itibariyle epey değiştirilen platform, favicondan tutun da içeriklere kadar pek çok değişime uğradı. Esasen bu yeni temanın aynısı YouTube’un farklı ülkeler için sunulan bazı internet sitelerinde bir süredir bulunuyordu. YouTube Türkiye de şimdi eskisine göre oldukça modern bir dizayna sahip. YouTube, masaüstü ve mobil sürümde ciddi anlamda değişirken yeni dizaynda beyaz renklerin çok hakim olduğunu ve videoların tasarımsal olarak daha ön planda tutulduğunu görüyoruz. Yani ekranı artık tasarımsal öğeler değil de videolar renklendirmekte. Öte yandan YouTube’un mobil versiyonunda içerikte de bazı değişikliklere gidildiğini görüyoruz.

Kullanıcılara video düzenleme ve video hızlandırma konusunda seçenekler tanınmış. Eskiden videoyu hızlandırmayı veya yavaşlatmayı yalnızca masaüstü versiyonunda yapabiliyorken artık mobil platformda da bu mümkün. YouTube faviconu daha parlak bir hale getirilirken logosunda da değişiklikler var. Logonun hem mobil hem de PC için değiştirildiğini belirtelim. YouTube’un yeni tasarımı şimdiden çok beğenildi. Peki sizin yeni YouTube ile ilgili görüşleriniz neler?

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.