Samsung Devasa Boyutta Özel Bir Oyun Monitörü Tanıttı!

Samsung Devasa Boyutta Özel Bir Oyun Monitörü Tanıttı!

Yayınlanma:
Samsung Devasa Boyutta Özel Bir Oyun Monitörü Tanıttı!

Samsung, Gamescom 2017’de, oyuncular için özel olarak tasarladığı Samsung CHG90 QLED ismini verdiği oyuncu monitörünü sundu. Ürünün en dikkat çekici özelliği 16:9 ekran oranlarına sahip iki 27 inç çerçevesiz monitörün birleşimini oluşturması. Ve aynı zamanda bunu QLED olarak sunabiliyor. Haliyle çok büyük bir monitör olduğunu ve aynı zamanda 16:9 oranına sahip olmadığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Oyun monitörünün ekran çözünürlüğü 3840x1080p gibi farklı bir çözünürlük ve bu çözünürlükte 60 Hz veya 120 Hz tazeleme hızı veriyor. Hatta ürünün maksimum Hz değeri 144 olarak da ifade ediliyor. Ve bunun yanında ürün 1 Ms tepki süresiyle de sizlere etkili bir oyun deneyimi yaşatacak cinsten. Monitörün Freesync ve benzeri kırılma önleyici özelliğinin olup olmadığı ise şu an için belirsizliğini koruyor.

Ancak gerçekleştirilen tanıtımda böyle bir özellikten bahsedilmediği için büyük bir ihtimalle bu özellikler yer almıyor. Aynı şekilde ürünün fiyatı da şu an için açıklanmadı. Daha fazla ayrıntı için biraz daha beklememiz gerekiyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.