Bixby Aktif Hale Getiriliyor

Samsung Bixby uygulamasının dağıtımı ABD'den başlanarak tüm dünyaya yayılıyor. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Bixby Aktif Hale Getiriliyor

Bixby bildiğiniz gibi Samsung şirketinin geliştirdiği bir sesli asistan yazılımı olup, Samsung tarafından uygulamanın çok güçlü bir yapay zekaya sahip olduğu iddia edilmektedir. Aynı zamanda pek çok dili tanıyabilen ve bunun için ulusal bir uygulama olan Bixby, zamanla pek çok dil daha bilen daha güçlü bir yapay zeka haline gelecek.

Sesli asistan özelliğinin dışında daha pek çok özelliği bulunan Bixby uygulaması üzerinde Samsung çok sıkı çalışıyor ve tüm ülkelerde aktif olarak kullanılmasını istiyor. Samsung Bixby sesli asistanı bilindiği üzere ilk olarak Güney Kore`ye yayınlanmış, ardından da diğer ülkelere ne zaman geleceği merak konusu olmuştu. Samsung cephesinden yapılan açıklamada dağıtımın kesin olarak tüm dünyada geçerli olmak üzere başladığı kaydedildi.

Amerika`da çok hızlı bir şekilde başlayan dağıtım, yavaşça tüm dünyada başladı. Tüm ülkeler için aktif olarak olan Samsung Bixby uygulamasına şu an pek çok ülkede erişim sağlanabiliyor. Eğer siz de güncellemeye ulaşabildiyseniz yorum alanından bizlere bildirebilirsiniz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.