ZTE Blade Z Max Özellikleri Belli Oldu

Merakla beklenen ZTE Blade Z Max akıllı telefonunun sahip olacağı özellikler belli oldu. Bu sürpriz detaylar ilginizi çekecek...

Yayınlanma:
ZTE Blade Z Max Özellikleri Belli Oldu

Akıllı telefon alanında uygun fiyatlı ürünler sunmasıyla dikkat çeken markalardan ZTE, yeni bir model ile daha karşımıza çıkıyor. ZTE Blade Z Max isimli yeni akıllı telefon, yapılan duyuru ile resmiyet kazandı.

Cihaz, bütçe dostu yeni bir telefon modeli olarak dikkat çekiyor. Ürünün ilk olarak ekran özelliklerinden bahsedecek olursak; Cihaz 6 inç büyüklüğünde ekrana sahip ve Full HD ekran çözünürlüğü içeriyor. Ürün 32 GB dahili depolama alanına sahip. Aynı zamanda harici SD Kart ile depolama alanını daha da arttırabiliyorsunuz.

2 GB RAM bulunan modelde Snapdragon 435 işlemci birimi de yer alıyor. Model 4080 mAh batarya ile de uzun süreli kullanım vadediyor. Cihazın bataryasının Qualcomm Quick Charge 2.0 desteği de bulunuyor. Cihaz işletim sistemi olarak ise Android Nougat 7.1.1 işletim sistemi ile karşımıza çıkacak. Üründe parmak izi okuycusu da bulunuyor.

ZTE Blade Z Max Fiyatı Ne Kadar? Cihazın satışa sunulacağı fiyat 129 Dolar olarak açıklandı. Piyasadaki rakiplerine göre biraz daha uygun bir fiyata satılacağını söyleyebiliriz.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.