TeknoSA 2017 Yılı Gelir Raporunda Sürpriz

TeknoSA, 2017 yılı gelir raporunu açıkladı ve rapora göre şirket, ilginç bir şekilde rakiplerinin yaşadığı sıkıntılardan pek etkilenmemiş.

Yayınlanma:
TeknoSA 2017 Yılı Gelir Raporunda Sürpriz

Türkiye`nin önemli teknoloji perakende satış mağazalarından biri olan TeknoSA, 2017 yılının ikinci çeyreğine ait gelir raporunu açıkladı. Konu ile ilgili açıklamalar yapan TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, açıklamasında bu yılın TeknoSA için oldukça iyi gittiğini söyledi.

2017 yılında teknoloji perakende satış sektöründe ciddi bir durgunluk olduğunu doğrulayan Gürcan, buna rağmen kendileri için işlerin yolunda gittiğini, ortaya koydukları yeni projeler sayesinde gelirlerini katladıklarını ve 2017 yılı hedeflerine şimdiden ulaştıklarını açıkladı. 2017 yılı ikinci çeyrek finansal ve operasyonel sonuçlarını değerlendiren

TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, “Perakende sektörü için genelde durgun geçen ilk 3 ay içinde yükselen bir grafik, başarılı ve pozitif finansal sonuçlar açıklamıştık. İkinci çeyrek içerisinde özel günlerin yarattığı hareketlilik ve farklılaşan hizmetlerimizle aynı mağaza satışlarında hedeflediğimiz artışı yakaladık ve karlılığımızı katladık. Öncülük ettiğimiz çoklu kanal modelinde derinleşmeye devam ediyoruz. İlk yarı toplam ciromuz 1 milyar 531 milyon TL olarak gerçekleşti. Karlılık ise 9 milyon TL’ye ulaştı. Hedefimiz, yılın diğer yarısında sektörün üzerinde büyüyerek pozitif değer yaratmayı sürdürmek” dedi.

1 milyar 531 milyon TL ciro elde etti

Açıklanan rapora göre TeknoSA, yılın ilk yarısında 1 Milyar 531 Milyon TL ciro elde etmiş. Şirketin karlılık oranı ise 9 Milyon TL olarak açıklandı. Şirketin hedefi yılın sonunda da aynı başarıyı korumak ve 2018 yılına çok daha dinamik bir şekilde girmek. Böylelikle Türkiye teknoloji perakende satış sektörü alanında yaşadığı problemleri aşmaya başlayabilecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.