Xiaomi Mi 6C Özellikleri Belli Oldu

Android'li sonraki fiyat-performans yıldızlarından biri olması beklenen Xiaomi Mi 6C isimli akıllı telefonun teknik özellikleri nihayet belli oldu.

Yayınlanma:
Xiaomi Mi 6C Özellikleri Belli Oldu

Akıllı telefon alanında her ne kadar Türkiye pazarında -resmi- kanallarla bulunmasada dünya genelinde sevilen bir marka olan Xiaomi, özellikle son yıllarda ciddi bir gelişim yaşadı. Önde gelen teknoloji markası, şimdi de bu gelişimi yeni akıllı telefon modelleriyle sürdürmek istiyor...

Xiaomi Mi 6C akıllı telefonunun teknik özellikleri

Teknoloji kamuoyuna yansıyan bazı sızıntılar sayesinde Xiaomi Mi 6C akıllı telefonunun hangi teknik ve tasarımsal özelliklere sahip olacağı belli oldu. Gündeme gelen özelliklerinden anladığımız kadarıyla ürün orta segmentte yer alacak... Telefonda Surge S2 isimli sürpriz bir işlemci yer alıyor. Bu işlemci Xiaomi'nin kendi özel işlemcisi ve nasıl bir performansı olduğu da büyük merak konusu. Cihaz, zarif yan çerçevelere, 1 cm kalınlığa sahip ve eski sürüme göre yaklaşık 0.2 mm daha kalın. Ürünün ön bölümü 2.5D ekran tasarımı teknolojisi ile geliyor yani düz bir ekranı yok. Bu ekran formu iPhone 6 ve sonraki modellerdekinin aynısı.

Sony sensörle gelecek

Cihazın kamerası Sony sensörüne sahip ve arka bölümde çift kamera barındırıyor. Mi 6C'nin 6 GB ve 4 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneğinin, 64 GB ve 128 GB da depolama seçeneklerinin bulunacağını belirtelim.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.