Nokia 8'in Teknik Özellikleri Belli Oldu

Android işletim sistemine sahip Nokia 8 akıllı telefonu ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Ürünün teknik özellikleri açığa çıktı. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Nokia 8'in Teknik Özellikleri Belli Oldu

Kısa süre içerisinde lanse edilmesi beklenen Android’li Nokia 8 akıllı telefonu ile ilgili sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Ürünün teknik özellikleri açığa çıktı. Henüz akıllı telefonlar kullanılmıyorken cep telefonu alanında çok büyük bir popülerliğe sahip olan Nokia, özellikle de sağlam, kolay kolay kırılmayan telefonları ile biliniyordu. Ancak akıllı telefon alanında bazı yanlış stratejiler uygulayan şirket, şu an da pazarda önemli bir yere sahip değil. Yine de yakında gündeme gelecek olan Nokia 8 modeli ile rüzgarın yönü değiştirilebilir.

Nokia 8 özellikleri

Ürün üst seviye bir işlemci olan Snapdragon 835 ile çalışacak. Bunun yanında 4 GB RAM içeren telefon 64 GB dahili depolama kapasitesi ile satışa çıkarılacak. Cihazın ekran boyutu ile ilgili bir bilgi bulunmazken ürünün Quad HD çözünürlüğe sahip olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıca 12 MP iki arka kamera bulunacak. Nokia 8 için satışa çıkarılacağı fiyat ise 520 Euro olacağı öğrenildi. Kağıt üzerinde ürünün özellikleri güzel gözüküyor ancak tabii piyasaya sürüldükten sonra gerek sağlamlık testleri, gerekse performans testleri ile daha iyi sonuçlara ulaşmak mümkün olacaktır. NOT: Görsel temsilidir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.