Disney’in İlk VR Oyunu: Marvel Powers United VR

Disney'in tarihindeki ilk sanal gerçeklik oyunu Marvel Powers United VR çıkış tarihi, tanıtım videosu ve diğer öne çıkan detaylar...

Yayınlanma:
Disney’in İlk VR Oyunu: Marvel Powers United VR

Disney ilk sanal gerçeklik (VR) oyunu Marvel Powers United VR’ı duyurdu. Oyun, Oculus Rift ve Touch VR kulaklık/el kumandalar ile 2018’den itibaren oynanabilecek. Tahmin edileceği gibi PC için geliyor. Marvel Powers United VR’da, diğer oyuncularla bir araya gelip 3 boyutlu sanal dünyadaki düşmanlarınıza karşı süper güçlerinizi hep birlikte kullanabilirsiniz.

Söz konusu yapım, 2021 yılına kadar 25 milyar dolarlık bir pazar haline gelmesi beklenen sanal gerçeklik oyunları adına önemli bir ivmenin de habercisi. Oyunda Hulk’tan Galaksinin Koruyucuları’ndaki Rocket Raccoon’a kadar birçok Marvel karakterini yönetebilmek mümkün. İlginç olduğunu daha iyi anlamak için hemen aşağıdaki videoya göz atmanızı öneriyoruz.

Oyunla ilgili gelen tanıtım videosu, Hulk’ın yumruklarıyla düşmanlarını duvardan duvara çarpması, mermileri yakalayıp geri fırlatması gibi ilginç ‘muhteşem kahraman’ hareketlerine sahne oluyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.