Yüksek Teknolojili 5 Düğün Fikri

Düğün mevsimi geldiğinde, konuklarınızı gerçekten eğlendirmek ve hayat boyu anılar oluşturmak için bu 5 yüksek teknolji düğün fikrini kontrol edin.

Yayınlanma:
Yüksek Teknolojili 5 Düğün Fikri

Teknoloji, çiftlerin o büyük günlerini kutlamalarına farklı bir boyut katmakla birlikte o büyük günlerin anılarını sonsuza dek sanlanmasında da yardımcı olmuştur. Fakat şimdi, her zamankinden daha fazla bir şekilde teknolojiyi, evliliğe dahil etme zamanı geldi. Mesela neden tüm gününüzü kalp atış mönitörü ile kaydeden bir kamera olmasın? ya da neden günün tüm güzel anılarını kaydeden bir drone olmasın? veya neden 1080p çözünürlüklü bir pastanız olmasın? Düğün mevsimi geldiğinde, konuklarınızı gerçekten eğlendirmek ve hayat boyu anılar oluşturmak için bu 5 yüksek teknolji düğün fikrini kontrol edin.

  • Drone Fotoğrafçılığı

Gökyüzünde göz yoksa, düğün davetlilerini tek bir karede toplamak imkansızdır. Drone fotoğrafçılığı siz düğününüze devam ederken sizden habersiz mükemmel anlar yakalayabilir.

  • Gelin Çiçeği İçerisinde GoPro

Bir GoPro ile tüm gününüze kayda almak eğlenceli olabilir fakat bunu bir kişinin yapması veya gelin, damat üzerine yerleştirilmesi pek uygun olmaz. Fakat tüm düğün boyunca gelinin elinde olan gelin çiceğinin içerisine balık göz GoPro yerleştirirseniz çok mükemmel ve doğal anlar yakalayabilirsiniz.

  • Video-Mapping Düğün Pastası

Düğün pastlarının dışının neye benzemesi gerektiğine bir türlü karar veremiyorsanız, pasta üzerine 3D modelleme ile istediğinizi yansıtabilirsiniz. ABD ve İngiltere’de popüler olan bu konsept ile pastanın üzerine video, fotoğraf, el yazısı, animasyon gibi görseller ekleyebilirsiniz.

  • 3D Baskılı Hediyeler

3D baskılı hediyeler kişiselleştirilmişliği bir üst düzeye taşıyan hediyelerdir. Ayrıca düğün dekorasyonlarını istediğiniz gibi 3D yazıcınızdan basabilirsiniz.

  • Online Düğün

Herşeyden öte, hayatımızın tamamen sanallaşmaya başladığı dönemlerde artık evlilikler de online olarak yapılabilecek. Geliştirilen mobil uygulama sayesinde çiftler, farklı mekanlarda dahi olsa artık evlenebilecek.

Yazar: Halit Çakır.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.