Asus’un Yeni Amiral Gemisi ZenFone 4 MAX Hakkında Her Şey

Son dönemlerde ZenFone ile telefon piyasasını oldukça hareketlendiren Asus, yeni amiral gemisi ZenFone 4 MAX tanıttı. İşte detaylar...

Yayınlanma:
Asus’un Yeni Amiral Gemisi ZenFone 4 MAX Hakkında Her Şey

İsminden de anlaşılacağı üzere MAX modelleri üstün batarya gücüne sahip. ZenFone 4 MAX ise tam 5000mAh’lik bir batarya gücüne sahip. Üstelik arkada ki çift kamerasıyla pek iddalı olduğu söylenebilir. Yeni ZenFone 4’ün 4GB RAM ve Android 7.0’a sahip olacağı duyuruldu. 16,32 ve 64GB dahili hafıza seçenekleri bulunan telefonun ayrıca 3 adet renk seçeneği olacak.

Siyah, Altın, Pembe. 13 MP çift arka kamerası ve 8 MP ön kamerası bulunan telefonun ekranın 5.5”lik Gorilla Glass koruyor olacak. Tüm bunların yanı sıra 5,000 mAh’ lık pili bizlere 22 saat kesintisiz video izleme fırsatı veriyor ancak tam şarj 4 saat alıyor ve ne yazık ki hızlı şarj özelliği bulunmuyor. Çift SIM kartı ve parmak okuyucusu olduğunu da belirtelim. Yurt dışı fiyatının ise 235$’dan başlayacağı söyleniyor. Neyse ki, eğer Asus CEO'su Jerry Shen tarafından yapılan açıklamalar doğruysa, çok uzun süre beklemek zorunda kalmayacağız. Şirket ZenFone 4 MAX’i Temmuz sonundan önce piyasaya sürmeyi planlıyor.

ZenFone4Max

Teknik Özellikleri:

  • Qualcomm - Snapdragon 425 / Snapdragon 430
  • 3/4GB RAM
  • 1080p ekran
  • Dahili Depolama 16/32/64
  • 5,000mAh Batarya
  • Android 7.0 Nougat

Yazar: Halit Çakır

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.