WhatsApp'a Gönderilen Mesajları Geri Alma Özelliği Geliyor

WhatsApp resmi sitesinin sıkça sorulan sorular sayfasında, cihazlarda gönderilen bir mesajın nasıl geri alınacağı ile ilgili açıklama yaptı...

Yayınlanma:
WhatsApp'a Gönderilen Mesajları Geri Alma Özelliği Geliyor

WhatsApp kullanıcılarının uzun zamandır beklediği geri alma özelliği aktif hale geliyor. Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma applikasyonlarından biri olan WhatsApp her geçen gün eklediği yeni özelliklerle kullanıcılarını şaşırtmaya devam ediyor. En son geliştirilen gönderilen mesajları ‘’geri alma’’ özelliği ile mesajlaşma platformunda tüm kullanıcıların işine yarayabilecek bir kullanım sağlıyor. WhatsApp resmi sitesinin sıkça sorulan sorular sayfasında güncelleme yaparak, iPhone, Android ve Windows Phone cihazlarda gönderilen bir mesajın nasıl geri alınacağı ile ilgili açıklama yaptı.

Geri Alma Özelliği Nasıl Kullanılacak?

Yanlış kişiye mesaj gönderdiniz veya gönderdiğiniz mesajı göndermektan vazgeçtiniz. Bu durumumda 5 dakikalık süre içinde gönderdiğiniz mesajı geri alabileceksiniz. Ancak 5 dakikalık süre geçtiği taktirde mesajı geri almanız mümkün olmayacaktır. Android kullanıcılarının yapması gereken, geri almak istediği mesaja basılı tutmak ve karşına çıkan menü tuşuna tıklayarak ‘’geri al’’ seçeneğini seçmek olacaktır. iPhone ve Windows Phone kullanıcılarının yapması gereken ise sadece geri almak istedikleri mesaja basılı tutmak ve geri al seçeneğine dokunmak olacaktır.

Eğer gönderdiğiniz mesaj gönderdiğiniz kişi tarafından okunmadıysa tarafınıza gönderilecek ‘’mesaj geri alındı’’ bildirimi ile işlemin gerçekleştiği konusunda bilgilendirileceksiniz. Geri alma işlemi başarısız olursa herhangi bir şekilde bilgilendirilme yapılmayacaktır. Ancak iletileri geri alma özelliğini kullanılabilmesi için siz ve alıcıların; Android, iPhone veya Windows Phone’un en son WhatsApp sürümünü kullanıyor olması gerekmektedir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.