Yerli Taşıma Uygulaması GelGit Kullanımda

Yerli Taşıma Uygulaması GelGit Kullanımda

Yayınlanma:
Yerli Taşıma Uygulaması GelGit Kullanımda

Yerli ulaşım mobil uygulaması GelGit, bu yaz Çeşme’de kullanıcılarıyla buluşuyor. Tek tuşla hızlı, güvenli, uygun fiyatlı araç çağırma imkanı sunan GelGit, 19 Haziran itibariyle İzmir Havalimanı-Çeşme ile Çeşme ve çevresinde hizmet vermeye başladı. Son model araçlarla yolcularına konforlu bir ulaşım deneyimi yaşatan GelGit ile anında araç çağırmanın yanı sıra önceden araç rezervasyonu yaptırmak da mümkün. GelGit konforlu ve uygun fiyatlı ulaşımın yanı sıra Çeşme ve çevresindeki mekanlarda özel indirim ve fırsatlar da sunuyor.

Bu yaz Çeşme’nin en popüler otel, restoran ve eğlence mekanlarında GelGit kullanıcılarını özel sürprizler bekliyor. Türk mühendisleri tarafından tasarlanan GelGit’in Türkçe menüsünün kullanımı oldukça kolay. Telefonun türüne göre Apple Store ya da Google Play’den uygulamayı indirip, kısa bir kayıttan sonra GelGit’i kullanmaya başlayabilirsiniz.

Anlık araç çağırmak için uygulamayı açıp çağır tuşuna basmak yeterli, en yakın aracı size yönlendiren uygulama yolculuk sonrası ulaşım bedelini kredi kartınızdan çekiyor ve e-faturanızı adresinize gönderiyor. Özel eğitimlerden geçmiş şoförlerle güvenli ve konforlu yolculuk sunan GelGit, yedi gün 24 saat kullanıcıların hizmetinde olacak. Rota optimizasyonu ile şoförlerini trafiğe göre yönlendiren uygulama böylece zamandan ve ücretten tasarruf da sağlıyor.

GelGit’in, Türkiye’nin ulaşım uygulaması olduğunu belirten GelGit CEO’su Austin Kim, “Türk mühendisler tarafından tasarlanan ve uygulamaya alınan GelGit’i bu yaz ilk kez İzmir Çeşme’de kullanıcılarla buluşturuyoruz. Uygun fiyatlı, güvenli, konforlu ve hızlı bir ulaşım deneyimi yaşatmayı hedefliyoruz. Yüzde yüz Türk sermayeli bir şirketiz ve tüm müşterilerimize hizmet sonrası E-fatura gönderiyoruz. Amacımız Çeşme’de başlayan organizasyonumuzu önümüzdeki dönem farklı bölgelerle genişletmek” dedi.

GELGİT ULAŞIM FİYATLARINDAN ÖRNEKLER (KDV DAHİL)

  • Izmir Havaalanı - Çeşme 220 TL
  • Boyalık - Alaçatı 33 TL
  • Çeşme Merkez - Alaçatı 44 TL
  • Dalyan - Alaçatı 60 TL
  • Çiftlikköy - Ilıca 67 TL

Basın bültenidir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.