360 Derece Çekim Özelliği ile Yeni GoPro Fusion Satışa Sunuldu

Aksiyon içeren aktivitelerinizi de 360 derece çekim özelliği ile kayedebileceğiniz GoPro Fusion ile ilgili merak ettiğiniz tüm detayları bir araya getirdik...

Yayınlanma:
360 Derece Çekim Özelliği ile Yeni GoPro Fusion Satışa Sunuldu

Gopro Nisan ayında 5.2K çözünürlükte, 360 derece fotoğraf ve video çekme özelliğine sahip Fusion’la ilgili ilk duyurusunu yaptı. Fusion aynı zamanda markanın 360 derece çekim özelliğine sahip ilk kamerası. 360 derece çekim yapabilmek için bir tanesi ön ve bir tanesi arka tarafta olmak üzere toplam iki adet kamera sensörüne sahip. Saniyede 30 kare çekebilme özelliğine sahip Fusion, adeta bir aksiyon kamerası gibi seri çalışabiliyor, bu sayede macera ve spor aktivitelerinizi aksiyon kamerası kalitesinde kaydetmenizi sağlıyor.

OverCapture özelliği ile istediğiniz açıyı yakalayın

Fusion, OverCapture özelliği sayesinde her açıdan kayıt yapma ve sonrasında istediğiniz kompozisyonu ve açıyı kullanabilme olanağı sunuyor. Ürünün çıkış tarihi ve fiyatı henüz belli olmasa da GoPro ürünü test etmek isteyen kullanıcılar için pilot bir program sunmuş durumda. Bunun yanında 2017’nin sonlarına doğru ürünün sınırlı sayıda satışa sunulacağı söyleniyor. Merak edenler haberin devamında GoPro Fusion ile kaydedilmiş vidoyu izleyebilirler.


Yazar: Gülce T.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.