Apple TV ve AirPods tvOS 11 ile Otomatik Olarak Eşleşebilecek

tvOS 11 ile Apple TV ve AirPods arasında otomatik uyumluluk sağlanacak. İşte kablosuz ses deneyimini sevenlerin yüzünü güldürecek detaylar...

Yayınlanma:
Apple TV ve AirPods tvOS 11 ile Otomatik Olarak Eşleşebilecek

Apple, geçtiğimiz hafta düzenlediği, Worldwide Developers Conference 2017 etkinliğinde duyurduğu tvOS 11 sürümünden çok fazla bahsetmedi. Hakkında henüz fazla şey bilmesek de tvOS11’in özellikleri developer sürümünün yayımlanmasıyla yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.

9to5Mac tarafından tvos 11 ile ilgili paylaşılan habere göre işletim sisteminin yeni özelliği ile Apple TV, iCloud hesabı üzerinden AirPods ile otomatik olarak eşleşebiliyor. Bu sayede kullanıcılar iPhone’un iCloud hesabı ile otomatik eşleştirme yaparak tv hoparlörüne gerek kalmadan müzik dinleyebilecek veya video izleyebilecekler. Kulaklıklar şu anda sadece aynı iCloud hesabı altında bulunan iPhone, iPad, Mac ve Apple Watch’lar arasında otomatik olarak eşleşiyor.

İlginizi Çekebilir: iOS 11 hakkında her şey, buraya tıklayın.

Bunun yanında tvOS11 ile Apple TV’ye Home Screen Sync özelliği de ekleniyor. Home Screen Sync özelliği, aynı iCloud hesabını kullanan birden fazla Apple TV’nin aynı güncellemeleri kullanmasını ve aynı uygulamaları yüklemesini mümkün kılıyor.

Yazar: Gülce T.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.