27 Piksellik Teknoloji Turu - 3

27 Piksellik Teknoloji Turu - 3

Yayınlanma:
27 Piksellik Teknoloji Turu - 3

Xiaomi'nin Pekin'de gerçekleştirilen medya etkinliğinde bir süredir beklenen akıllı telefon Mi Max 2 basın mensuplarına tanıtıldı. Telefonun en çok dikkat çeken özelliği 5300mAh bataryasıyla sunduğu 2 tam günlük pil ömrü... Haberin tamamı için buraya tıklayınız.

Volkswagen: #insangormekistediginigorur

Volkswagen'ın geçtiğimiz sene düzenlediği fotoğraf yarışmasının ikincisi 19 Mayıs'ta başladı. #insangormekistediginigorur hashtagiyle Instagram üzerinden Volkswagen'e dair çekilen fotoğraflar paylaşılarak yarışmaya katılım sağlanıyor... Haberin tamamı için buraya tıklayınız.

Tango Artık Web'te!

Tango; WhatsApp, Telegram gibi benzer özelliklere sahip bir sohbet uygulaması. Tango WebChat adıyla gelen özellik, web.tango.me adresi üzerinden telefon numaranızı doğrulamanızın ardından kullanıma hazır hale geliyor... Haberin tamamı için buraya tıklayınız.

Bim, Yakında PlayStation 4 Slim'i Satışa Sunacak

iPhone 7, PS4 ve Star Wars ürünlerini daha önce uygun fiyatlarla satışa sunan BİM, şimdi de PS4 Slim'i satışa sunmaya hazırlanıyor! Konsol; 2 Haziran 2017 tarihinde 999 TL'lik fiyat etiketiyle BİM raflarında yerini alacak.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.