PES 2018 Detaylandı! Sizi Neler Bekliyor?

Konami, başarılı futbol serisinin en yeni oyunu PES 2018’in 14 Eylül 2017 tarihinde yayınlanacağını duyurdu. Elbette başka detaylar da var...

Yayınlanma:
PES 2018 Detaylandı! Sizi Neler Bekliyor?

Konami Digital Entertainment B.V. başarılı futbol serisinin en yeni oyunu olan PES 2018’i 14 Eylül 2017 tarihinde yayınlayacak. Yayıncı, yeni oyun ile yüksekleri hedefliyor ve ödüllü seri üzerinde bunun için oldukça kapsamlı değişiklikler yapılmış. PES serisini ev sistemlerindeki en gerçekçi ve en yenilikçi futbol oyunu olarak konumlandırmış olan KONAMI, önceden atılmış temellerin üzerine çıkan yepyeni öğelerle karşınıza çıkacak.

PES 2018’in “Efsanelerin Doğduğu Yer” sloganını kendine temel alan yeni oyun yeni özellikler, yeni oynanış şekilleri, konsol versiyonlarının koyduğu standardı sunan PC versiyonu ve rakipsiz oyun deneyimi ile gelecek. PES 2018 son 10 yıldaki diğer PES oyunlarından çok daha fazla yenilik getirecek ve oyunun dokunulmadık hiçbir yanı kalmayacak. Oyunun özünde oyuncuların sahadaki aksiyon üzerinde mutlak kontrol sahibi olmalarını sağlayan ve aynı gerçek hayattaki futbolcular gibi davranan, hareket eden ve tepkiler veren futbolcuları yönettikleri o ünlü oynanış tarzı yatacak. Kontrol sistemleri üzerinde yapılan yenilikler oyunun akıcılığını arttırırken, yeni kullanıcı arayüzü de PES 2018’in çeşitli kısımlarına daha rahat erişim sağlayacak.

PES 2018 Stadyum

Bir futbol oyununda kontrol her şeydir ve PES 2018 serinin ünlü kontrol ve topa yakınlık özelliklerini korurken, gerçekliği arttıran yeni iyileştirmeler de yapılıyor. Maçlar artık daha gerçekçi bir tempoda oynanırken yeni stratejik top sürme sistemi topu pozisyona uygun biçimde saklama da dahil olmak üzere daha fazla kontrol sunuyor. Benzer biçimde kontrol çubuğunu kullanarak yapacağınız hafif hareketlerle ayak çalımları gerçekleştirebilecek ve defans oyuncularını kontrpiyede bırakabileceksiniz.

KONAMI ayrıca REAL Touch + özelliği ile oyuncuların gelen topun yüksekliğine ve hızına bağlı olarak topu kontrol etmek için vücutlarının göğüs, kafa veya bacak kısımlarını daha aktif biçimde kullanmalarını da sağlayacak. Tüm duran top pozisyonları da baştan elden geçirildi; bunu özellikle penaltı atışlarında ve tek kişilik santra rutininde göreceksiniz. PES 2018’in görsel yanı da geliştirilenler arasında.

Yeni REAL Capture sistemi gündüz ve gece maçlarında son derece gerçekçi aydınlatmalar sunarken, Camp Nou ve Signal Iduna Park gibi stadların çevresindeki bölgelerin, zeminlerinin ve tünellerin aslına uygun biçimde yansıtılması için 20,000’den fazla unsur özenle hazırlandı. KONAMI’nin gerçek futbolcularla gerçekçi ortamlarda gerçekleştirdiği hareket yakalama seanslar sayesinde futbolcuların hareketleri, şut ve pas hazırlıkları da gerçek hayattakilere bir adım daha yaklaştı ve oyunun animasyon sistemi baştan aşağı değiştirildi.

Yürümek, dönmek veya durmak gibi temel hareketlerin de üzerinden geçildi, artık futbolcu modelleri çok daha çeşitli görünecek ve formaların farklı vücutlardaki duruşu dahil olmak üzere en ince ayrıntılara bile önem verilecek. KONAMI’nin partner takımlarla yaptığı anlaşma ile artık futbolcuların dövmeleri de oyunda yer alacak.

PES 2018 - FC Barcelona

Neredeyse her alanı geliştirilmiş ünlü oynanış ve görselleri ile PES 2018 oyuncuların maç günü deneyimlerine de yeni seçenekler ekleyecek. 11’e 11 çevrim içi seçeneği ve her daim popüler olan myClub mücadelesine ek olarak misafir destekli, işbirliğine dayanan 2’ye 2 ve 3’e 3 modlar da eklendi. En çok istenen özelliklerinden biri olan ‘Rasgele Seçim’ maçı da yeni içeriklerle birlikte geri dönerken, Master League moduna sezon öncesi turnuvaları, yeni transfer sistemi, maç öncesi röportajları ve soyunma odasından bilgiler eklendi.

PES serisinin eSpor dünyasındaki süregelen başarısı ana oyuna tamamen entegre edilen PES LEAGUE ile daha net yansıtılıyor. Dünyanın en iyi 16 PES oyuncusu 200,000$’lık para ödülü için Haziran ayında UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde buluşurken, PES 2018 gelecek seneki turnuvaya daha kolay giriş imkanı sunacak ve PES LEAGUE ile ilgili modları oyuna ekleyecek. “PES 2018 serinin en üst noktadaki oyunu.” diyor Konami Digital Entertainment B.V. Başkanı Masami Saso. “Önceki oyunların temelleri üzerinde yükselen ve sayıları git gide artan hayranlarımızın istekleriyle şekillenen bir oyun. Ayrıca gözünü geleceğe dikmiş olan bir oyun. eSpor tüm dünyayı kasıp kavurmaya devam ederken PES 2018’in PES LEAGUE’i oyuna eklemesi herkes için engelleri ortadan kaldırmış oluyor. KONAMI PES serisi ile devrim yaratmaya kararlı ve PES 2018 de bir kez daha kendimize güvenimizi ve mükemmellik arayışımızı en güzel biçimde yansıtıyor.”

PES 2018 PlayStation®4, Xbox One™, PlayStation®3 ve Xbox360™ için çıkacak. Oyun ayrıca estetik ve içerik anlamında önemli yenilikler geçirmiş ve oyunun mevcut nesil konsollarla aynı derecede keyif sunacağı bir versiyonla Steam üzerinden de yayınlanacak. Dijital FC Barcelona Special Edition için PlayStation®4, Xbox One™ veya Steam üzerinden ön sipariş vererek çıkış günü ek içeriğe sahip olabilirsiniz. Bu ek içerik arasında 1,000 myClub parası ve 5 myClub futbolcu temsilcisine – Bir UEFA Şampiyonlar Ligi futbolcusu garanti – ek olarak kadronuza eklenecek FC Barcelona’dan bir EFSANE futbolcu da yer alıyor.

İlgili Haberler
Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.