Yükselen Trend Studyblr Nedir?

Adından söz ettiren bir etiket, yeni bir trend var; Studyblr. Peki Studyblr nedir, kimler bu trendi kullanıyor? Soruların yanıtları ve harikulade örnekler...

Yayınlanma:
Yükselen Trend Studyblr Nedir?

Son dönemde adından sıklıkla söz ettiren bir etiket (hashtag olarak da bilinir) var; Studyblr. Peki Studyblr nedir, kimler bu trendi kullanıyor? Studyblr, Study yani ders çalışmak ile Tumblr'ın blr'sini birleştiren bir sözcük. Tumblr kökenli olduğu gibi en çok rağbeti de söz konusu platformda görüyor. Elbette Instagram gibi ağlarda da sıklıkla kullanılıyor. Oluşturulduğu kelimelerden de anlaşıldığı gibi ders çalışmakla ilgili paylaşımlarda kullanılıyor. Aşağıda Tumblr'daki bazı #Studyblr etiketli görseller yer alıyor.

studyblr-1

Öne çıkan özellikleri genelde 'düzen' ve 'renklilik-görsellik' dolu paylaşımlar halinde sunulmaları. Ayrıca genellikle ders çalışmayla ilgili post'larla birlikte paylaşılıyorlar. Kullanılan kalemlerden sticker'lara türlü öğeler, çizimler, vb. Özenle hazırlanmış fotoğraflarla karşınıza çıkıyorlar.

studyblr-1 studyblr-1

Elbette Emma's Studyblr gibi popüler bazı paylaşım yapan kimseler de yok değil, genel manada başlı başına bir trend halini aldığı görülüyor.

studyblr-1

Yazar: Ferhat Verdi

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.