Köprülerden Geçenlere Müjde! HGS Mobil Uygulaması

HGS Mobil Bakiye Yükleme uygulaması ile vatandaşlar, plaka numarası veya TC Kimlik numarasını kullanarak hızlı bir şekilde yükleme yapabiliyorlar...

Yayınlanma:
Köprülerden Geçenlere Müjde! HGS Mobil Uygulaması

Faaliyet gösterdiği tüm alanlarda kaliteli hizmet sunmanın yanı sıra vatandaşın hayatını kolaylaştıracak iş ve işlemlere imza atmaya büyük önem veren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) hizmetlerinde de aynı anlayışla çalışmalar yürütmektedir.

Bu çerçevede hayata geçirilen HGS Mobil Bakiye Yükleme uygulaması, kullanıcılara büyük kolaylıklar sağlamaktadır. PTT A.Ş.’ye ait online HGS yükleme platformları web ortamında hgs.epttavm.com, cep telefonu uygulamalarında ise ptt.gov.tr/hgs/epttavm linkinden ulaşılabilen Android ve iOS işletim sistemleriyle uyumlu HGS uygulamalarıdır. Bu linklere web’den tıklandığında PTT A.Ş.’nin online HGS yükleme sayfasına, Android telefonlardan tıklandığında Google Playstore uygulamasına, iOS telefonlardan tıklandığında ise AppStore uygulamasına erişilmektedir.

Bu uygulamalar güvenle kullanılabilmekte ve HGS bakiyeleri yüklenebilmektedir. Söz konusu linklerin sunduğu uygulamalar dışında PTT HGS ifadeleri geçen uygulamalara itibar edilmemelidir. HGS Mobil Bakiye Yükleme uygulaması ile vatandaşlar, plaka numarası, TC Kimlik Numarası, vergi numarası veya HGS etiket numarasını kullanarak tüm HGS ürünlerinin bakiyesini görüntüleyebilmekte, kredi kartı ile kolay ve hızlı bir şekilde yükleme yapabilmektedir. Uygulamanın sağladığı diğer kolaylıklar şöyle sıralanmaktadır:

- Aracın HGS etiketinde ne kadar bakiye olduğu görüntülenebilir.

- Aracın HGS etiketi için minimum bakiye limiti belirlenerek uygulamanın kullanıcıyı uyarması sağlanabilir, böylece cezalı HGS geçişleri önlenebilir.

- Sık kullanılan araçların HGS etiketleri uygulamaya kaydedilebilir, böylece sadece birkaç dokunuşta HGS bakiye yüklemesi gerçekleştirilebilir. - HGS bakiye faturaları e-posta ile alınabilir.

- Geçmiş yüklemeler görüntülenebilir, tarihe göre sıralanabilir.

Basın Bültenidir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.