Facebook'u 1 Ayda Ziyaret Eden Kullanıcı Sayısı: 2 Milyar!

Facebook durdurulamaz bir biçimde büyümeye devam ediyor. Popüler sosyal ağın aylık aktif kullanıcı sayısının 2 milyara yaklaştığı açıklandı. Detaylar ilginç...

Yayınlanma:
Facebook'u 1 Ayda Ziyaret Eden Kullanıcı Sayısı: 2 Milyar!

Facebook, en son istatistiki rakamlarını kamuoyuyla paylaştı. Sosyal medya ağı, dünya nüfusunun (7,4 milyar) yaklaşık yüzde 27'sine denk gelen 1,94 milyar kullanıcıya sahip olduğunu duyurdu. Facebook'un aylık aktif kullanıcı sayısı adı altında açıklanan rakam, ayda en az bir kez kendi hesabına giren kullanıcı sayısını temsil ediyor.

Bu konuda ulaşılan rakam 1,94 milyar ve sonraki eşik (2 milyar) için geriye sadece 60 bin kullanıcı kalmış durumda. İnanması güç bir oran olarak tüm aylık aktif kullanıcıların yüzde 66'sı da Facebook'u her gün mutlaka bir kez ziyaret ediyor. Sosyal ağın yükselişi durdurulamaz boyutlarda.

Diğer taraftan Facebook gelirlerinin geçen yılın aynı dönemine göre arttığı kaydediliyor. Facebook CEO'su Mark Zuckerberg, 2017'ye çok iyi bir başlangıç yaptıklarını ve kullanıcılarına daha iyisini sunmaya devam edeceklerini ifade etti.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.