Call of Duty: WWII ile Savaş Oyunlarının Kökenlerine Geri Dönüş

Call of Duty: WWII dünyayı sonsuza dek değiştiren bir savaşta birlikte çatışan askerlerin unutulmaz kahramanlıklarını konu alıyor...

Yayınlanma:
Call of Duty: WWII ile Savaş Oyunlarının Kökenlerine Geri Dönüş

Call of Duty tarihin en büyük askeri savaşı ve serinin doğduğu yer olan II. Dünya Savaşı’na dramatik biçimde geri dönüyor. 3 Kasım Cuma günü Call of Duty: WWII oyuncuları unutamayacakları bir yolculuğa çıkacak ve İttifak güçlerinin başarısı için hayati önem taşıyan Avrupa cephelerinde savaşacaklar.

Yeni Call of Duty epik çapta gerçekçilik, aslına uygunluk ve sinematik görseller sunacak. Oyunun karada geçen çatışmalarına ek olarak Çokluoyuncu kısmı tanınmış harita bölgelerinde yeni modlar, sistemler ve oynanış yenilikleri getirecek; yeni Nazi Zombies işbirliği modu ise yepyeni bir hikaye ve adrenalin dolu bir deneyim yaşatacak. Activision tarafından yayınlanan ve Sledgehammer Games tarafından geliştirilen Call of Duty: WWII yeni nesil konsollarda II. Dünya Savaşı oyun deneyimini belirleyen oyun olacak.

WWII nedir?

World War 2, 2. Dünya Savaşı'nın kısaltmasıdır.İki buçuk yıl önce seriyi kökenlerine döndürme kararı aldık ve Call of Duty: WWII de bunu olabilecek en epik biçimde gerçekleştirecek” diyor Activision CEO’su Eric Hirshberg. Sledgehammer Games’teki ekip dünyanın bugüne kadar gördüğü en büyük savaşın hem epik büyüklüğünü, hem de insani yanını onurlandıran otantik, gerçekçi bir sinematik deneyim hazırladı. Bu oyun serinin hayranlarına II. Dünya Savaşı’nı daha önce görmedikleri şekilde yaşama imkanı verirken, bu tarihi savaşı yeni nesil oyuncularla da tanıştıracak.

Call of Duty: WWII, Sledgehammer Games’teki herkes için ilham ve tutku dolu bir yolculuk oldu. Ekip II. Dünya Savaşındaki kahramanlıklara ve askerlerin fedakarlıklarına odaklanarak savaşın gergin doğasını yaşatmak için elinden geleni yaptı. Zengin anlatımlı, aksiyon dolu hikaye modu ve yenilikçi çokluoyuncu deneyimi sayesinde oyunculara tiranlığın kıyısına gelmiş bir dünyada özgürlük uğruna savaşan bir askerin neler yaşadığını göstereceğiz. Ve işbirliği modundaki benzersiz hikaye de hayranlarımızın seveceğine emin olduğumuz yepyeni bir Nazi Zombies deneyimi sunacak,” diyor Sledgehammer Games Stüdyo Başkanı ve Kurucu Ortaklarından Michael Condrey.

Sledgehammer Games’in Stüdyo Başkanı ve Kurucu Ortaklarından Glen Schofield ise şunları ekliyor: “Anlattığımız hikaye daha önce uğraştığımız hiçbir şeye benzemiyor. Sıradan insanların kahramana dönüştüğü inanılmaz bir yolculuk bu. O neslin şanlı askerlerine saygımızı sunmak, insanlık tarihinin en büyük dönüm noktalarından birine dair gerçekçi bir hikaye anlatmak ve kariyerimizin en iyi deneyimini sunmak istedik.

Call of Duty: WWII dünyayı sonsuza dek değiştiren bir savaşta birlikte çatışan askerlerin unutulmaz kahramanlıklarını sunan cesur bir sinematik deneyim ile seriyi kökenlerine geri götürüyor. Activision’ın bu heyecanlı yeni oyununda II. Dünya Savaşı’nın son derece dürüst bir yorumunu, tanınmış karakterler eşliğinde ünlü 1. Piyade Bölüğünün perspektifinden göreceksiniz. Etkileyici görseller ve inanılmaz sesler eşliğinde oyuncular Normandiya sahillerine çıkarma yapacak, Paris’i özgürleştirmek için Fransa boyunca ilerleyecek ve tüm zamanların en tanınmış muharebeleri eşliğinde Almanya’ya doğru gideceksiniz.

call-of-duty-wwii

Call of Duty: WWII Çokluoyuncu modları oyuncuları II. Dünya Savaşı’nın Avrupa cephelerindeki en tanınmış bölgelerine götürecek, otantik silahlar ve ekipmanlar eşliğinde karada geçen, yüksek tempolu aksiyonlar sunacak. Çokluoyuncu kısmında Divisions isminde karakter ve sınıf yaratımına yeni bir yaklaşım sunan özellik, anlatıma dayalı yepyeni bir çokluoyuncu modu sunacak olan War ve oyuncuların arkadaşları ile etkileşim kurup sosyalleşmeleri için tasarlanmış ve Call of Duty sosyal camiasında bir ilk olan Headquarters da yer alacak.

Yeni nesle II. Dünya Savaşı deneyimi sunacak olan oyunda ayrıca yine bu savaş sırasında geçen farklı bir hikaye anlatan ve beklenmedik sürprizler ve adrenalin dolu anlarla dolu yeni işbirliği modu Nazi Zombies de bulunacak. Çokluoyuncu hakkında daha fazla bilgi E3 fuarında açıklanacak, Nazi Zombies deneyimi ile ilgili bilgiler ise ileriki bir tarihte verilecek. Katılımcı mağazalardan vereceğiniz Call of Duty: WWII ön siparişi ile ilk olarak PlayStation®4’te düzenlenecek olan Özel Betaya katılma şansı da elde edeceksiniz. Call of Duty: WWII ön siparişleri şu versiyonlar için verilebilecek:

  • Base Edition ve Digital Base Edition.
  • Digital Deluxe Edition – Season Pass ve fazlası.
  • Pro Edition – Season Pass, koleksiyonluk Steelbook ve fazlası.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.