TeknolojiTuru.com Locard Cyber Security Summit Sponsoru Oldu

TeknolojiTuru.com, 11 Mayıs'ta başlayacak siber güvenlik etkinliği 2. Global Cyber Security Summit basın sponsorları arasında yer aldı. İşte detaylar...

Yayınlanma:
TeknolojiTuru.com Locard Cyber Security Summit Sponsoru Oldu

Türkiye’nin önde gelen teknoloji sitelerinden TeknolojiTuru.com, siber güvenlik alanında bölgesel anlamda en önemli etkin maiyetindeki Locard Cyber Security Summit 2017’nin basın sponsorları arasında yer aldı. Bünyesinde güvenlik alanında uzman isimlerin yer aldığı ve dünyanın öncü güvenlik yazılımları şirketlerinin sponsorluk yaptığı medya platformları arasında yer alan TeknolojiTuru.com, geçtiğimiz yıl ilki düzenlenen Locard güvenlik etkinliğinin de basın sponsorları arasındaydı.

11 Mayıs 2017 tarihinde düzenlenecek prestijli etkinlik, küresel anlamdaki güvenlik alanında uzman isimler ile sektör profesyonelleri ve öğrencileri bir araya getirecek. Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan etkinlik, Ankara’da bulunan elektronik haberleşme, bilgi teknolojileri ve posta sektörüne ilişkin düzenleme ve denetleme faaliyetlerini yürüten Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) binasında gerçekleştirilecek.

Locard Cyber Security Summit nerede düzenlenecek? Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Eskişehir Yolu 10.Km No:276 Çankaya / Ankara www.btk.gov.tr (312) 294 94 94 Locard Cyber Security Summit Programı 11 Mayıs 2017 09.00-17.00 saatleri arasında.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.