DJI Phantom 4 Advanced Özellikleri ve Fiyatı

DJI Phantom 4 Advanced Özellikleri ve Fiyatı

Yayınlanma:
DJI Phantom 4 Advanced Özellikleri ve Fiyatı

DJI, yeni drone modeli Phantom 4 Advanced'ı tanıttı. Önde gelen drone üreticisinin yeni modeli son derece iddialı teknik özellikler taşırken, fiyat olarak önceki nesil drone DJI Phantom 4 Pro'dan -nispeten- daha uygun olduğu görülüyor. Ancak yine de son derece pahalı bir alternatif konumunda yer aldığını belirtelim.

Peki Phantom 4 Advanced teknik özellikler arasında neler öne çıkıyor? Model, tasarım anlamında önemli bir farklılık sunmuyor, DJI'ın klasik çizgilerine sahip drone, uzaktan kumandasıyla ilgi çekebilir. Çok daha parlak ekrana sahip kumandası 7km menzile imkan tanıyor. Ayrıca üzerinde 5.5 inçlik Full HD ekran bulunuyor. Drone 60fps'de 4K video kaydı gerçekleştirebiliyor. Ayrıca 20 MP fotoğraf çekimini de mümkün kılıyor. Dahili depolama alanı ve 30 dakikaya kadar uçuş süresi bulunuyor. Böylelikle genel anlamda profesyonel kullanım için ideal ölçek sağlanmış olunuyor.

dji-phantom-4-advanced-kumanda

Çift kodlama teknolojisi ile daha iyi ses kaydı, mekanik shutter, 5 yönlü sensör, pili azaldığında otomatik olarak kullanıcısına geri dönebilme gibi özelliklerle gelen DJI Phantom 4 Advanced fiyat ise 1.349 dolardan başlıyor. Kumandasıyla birlikte ise 1.649 doların gözden çıkarılması gerekiyor. Elbette bunlar ABD fiyatı, ülkemizdeki fiyatların çok daha yukarılarda olması kesin.

DJI Phantom 4 Pro ile çekilmiştir.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.