Excalibur’a GTX 1060 Ekran Kartı Dopingi

Türkiye’nin bilgisayar uzmanı markası Casper, Excalibur oyun bilgisayarları serisini Nvidia GeForce GTX 1060 ile güçlendirilmiş üstün performanslı G805 ile devam ettiriyor.

Yayınlanma:
Excalibur’a GTX 1060 Ekran Kartı Dopingi

Türkiye’nin bilgisayar uzmanı markası Casper, masaüstü oyun bilgisayarlarından sonra piyasaya sürdüğü oyun dizüstü bilgisayar serisi Excalibur’u yeni modellerle güçlendiriyor. Aileye yeni katılan G805 modeli Nvidia GeForce GTX 1060, 6 GB 192 Bit ekran kartı ile üstün performans sunuyor. Yeni ekran kartı ile grafik gücünü önceki sürüme göre neredeyse 2 kat arttıran dizüstü bilgisayar her türlü oyunda en üst düzey performans sunmak için tasarlandı.

Casper Excalibur G805, Full HD 17.3 inç ekranı ile 1920x1080 piksel çözünürlüklü büyük ekranda oyun keyfi üst düzey bir deneyim sunuyor. Dizüstü bilgisayar, Anti-Glare yansımasız ekran ve 175 derecelik görüş açısına sahip IPS ekranıyla, beklentileri fazlasıyla karşılıyor. “Büyük bir başarı yakalayan Excalibur serimizi iki kat performanslı modelle devam ettiriyoruz.” diyen Casper Pazarlama Direktörü Feray Karaman, Casper Excalibur G805’in Nvidia GeForce GTX 1060 ekran kartı ile üstün performans gösterdiğini” belirtti. Karaman sözlerine şöyle devam etti: “Casper olarak en yeni teknolojileri takip ediyor ve bunları ürünlerimize entegre ediyoruz. Üstün birleşenleri sayesinde Excalibur G805 modelimizde VR yani Sanal Gerçeklik teknolojisini kullanıcılara deneyimlendiriyoruz.

Sanal Gerçeklik (VR) desteği

Nvidia GeForce GTX 1060 ekran kartı ile şu ana kadar sunulan en yüksek performanslı görsellik yakalanıyor. Yeni nesil ekran kartlarının en büyük özelliği bir önceki ekran kartı nesline göre daha performanslı olması. Bir önceki nesilde dizüstü bilgisayar teknolojisi için sıkıştırılmış ekran kartları kullanılması performansı belirli seviyelerde tutuyordu. Yeni GTX 1060 serisinde masaüstü bilgisayarlarda kullanılan ekran kartı teknolojisi kullanılması en üst seviye gerektiren oyunlar için yüzde 47’lik performans artışı sunuyor.

Her bir detayı veya noktayı görmeniz için size dizüstü bilgisayarda, masaüstü oyun deneyimi sunuluyor. Yeni nesil ekran kartının bir diğer özelliği ise son dönemde popüler olan VR yani Sanal Gerçeklik oyunlarını desteklemesi. Uygun donanımla bu oyunları da oynatabilen Casper Excalibur G805, oyun severlere yeni deneyimleri sunuyor. Yeni ekran kartı ile Nvidia’nın Ansel teknolojisi desteği de G805 modellerine geliyor. Bu teknoloji ile oyunlarda yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekilip sosyal ağlarda paylaşılabiliyor. Bu yeni nesil ekran kartı ile rakipsiz performans ve yenilikçi grafik teknolojileri oyuncularla buluşuyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.