Kaan N1 için Android 7.0 Nougat Yayınlandı

Yerli akıllı telefon modeli Kaan N1, merakla beklenen Android 7.0 Nougat güncellemesi almaya başladı. İşte konuya dair detaylar...

Yayınlanma:
Kaan N1 için Android 7.0 Nougat Yayınlandı

TV reklamlarıyla da adından söz ettiren Başarı Ticaret tarafından piyasaya sunulan Kaan N1 akıllı telefon için Android 7.0 Nougat güncellemesinin dağıtımına başlandı. Kullanıcılar, Kaan N1’lerini Google’ın geçtiğimiz aylarda sunduğu yazılım üzerinden deneyimlemeye başlayabilecek.

Kaan N1 için Android 7.0 Nougat Özellikleri

Yerli akıllı telefonlar arasında konumlanan Kaan N1, gerekli adımlar takip edilerek üst işletim sistemi versiyonuna yükseltilebiliyor. 1,4 GB dosya alanına sahip güncelleme OTA üzerinden indirilebiliyor. Yeni versiyonla arayüz, ikonlar ve birçok özellik kullanıcılara sunuluyor.

kaan-n1-tasarim-ozellikler

Kaan N1, metal gövdeli bir akıllı telefon. 7.3 mm kalınlığa sahip ev 165 gram ağırlığında. 5.5 inçlik 1920 x 1080 Full HD çözünürlüklü ekranla geliyor; cihazın ekranı, iPhone serisi modellerde kullanılarak popüler bir hal alan ve birçok üreticinin tercih ettiği 2.5D kavisli ekran köşeleri ile dikkat çekiyor.

2.0 GHz hızında çalışan MadiaTek MT6755 işlemci Mali-T860 grafik işlemcisi 3 GB RAM 32 GB depolama alanı 3000 mAh pil kapasitesi 128 GB’a kadar microSD desteği 8 MP ön / 13 MP arka kamera CAT.6 ve 4.5G desteği Toz koruyucu özellikli hoparlör Bluetooth 4.0.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.